• New
Голяма Птичья Клетка RAZZUM Луксозна Кръгла клетка За Папагали, Голяма Вила с Супер Много Пространство, Галванична Златна Кръгла клетка за Папагали Клетка за Папагал?

Голяма Птичья Клетка RAZZUM Луксозна Кръгла клетка За Папагали, Голяма Вила с Супер Много Пространство, Галванична Златна Кръгла

BGN 264.59

Издръжлив рамка - тази клетка за птици е изработена от висококачествени материали с гарантирано качество и трайност, което осигурява на птиците, както и по-здравословна и безопасна среда на обитаванелесно за монтаж, лесно за почистване.Преносим дизайн куката, лесен за преместване.Класическа конструкция на вратите на клетката се отваря лесно.Висококачествена кутия за органични продукти, дизайн на долната кутия, лесен за почистване.Здрава конструкция - монолитно строителство и качество на изработка изработка гарантират, че той няма да е лесно да се деформира от тежки метеорологични условия или ухапване птицепромпы : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 виж Надявам се на понимание2. Снимки на стоките, които не съдържат стоки, различни от самата стока. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.

Спецификация

Избор на клиенти