• New
Птичья легло POPETPOP - Хижа за Прижимания птици-Домашно Птиче гнездо, Легло, Птичи Хамак, Пещера за местообитание на Папагали, Подвесная палатка за папагали, Вълнообра?

Птичья легло POPETPOP - Хижа за Прижимания птици-Домашно Птиче гнездо, Легло, Птичи Хамак, Пещера за местообитание на Папагали,

BGN 7.69

Хамак за прегръдки птици, направени от платно и метални материали, траен и сигуренНосилката за папагали, лесно можете да я почистите.Птичья легло, тя създава топло гнездо за вашия домашен любимец, където той може да играе и да се забавляват, и предпазва вашия домашен любимец от повреди.Птичи хамак, подходящ за домашни любимци, папагали и т. Птичья носилка за Клетки, дизайн привлича внимание.Хамак за прегръдки птици, направени от платно и метални материали, траен и сигурен.Носилката за папагали, лесно можете да я почистите.Птичья легло, тя създава топло гнездо за вашия домашен любимец, където той може да играе и да се забавляват, и предпазва вашия домашен любимец от повреди.Птичи хамак, подходящ за домашни любимци, папагали и т. Птичья носилка за Клетки, дизайн привлича внимание.Описание, Изработени от платното и метални материали, той е здрав и лек.Дизайн с принтом сови с изискан детайл прави привлекателен i. той предлага топло гнездо за вашия домашен любимец, за да играят и да се отпуснете. подходящи за домашни любимци, папагали и т., Също е добър декор за вашия дом.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : платно и метал Размер : около малък : 17x11x15 cm; Средно : 25x15x18 см; Голям : 30x19x21 см - Изработен от платното и метални материали, трайно и безопасно - лесно можете да си миете си.

Спецификация

Избор на клиенти