• New
HSM 53 Инчов Ковано Желязо Голяма Клетка за полета на Птиците с Подвижна Поставка за Африканския Сив Папагал Какаду Слънчев Папагал се пазят неразделка което се кана?

HSM 53 Инчов Ковано Желязо Голяма Клетка за полета на Птиците с Подвижна Поставка за Африканския Сив Папагал Какаду Слънчев Папагал

BGN 65.39

【ЗДРАВ материал】 е Нашата клетка за птици е изработена от висококачествена метална рамка, който е бил тестван на издръжливост; Извършва гурме нетоксична боя с молотковым модел, устойчив на корозия, което гарантира не само красотата, но и здравословна и безопасна среда на обитаване на птици 【Широко приложение】 Тази клетка за птици с поставка е идеална за касиков, конуров, папагали Жардина, Майер, пионусов, пойцефалов, краснобрюхих и другите птици с подобни размери, за да могат те да седне на насесте и да живеят в комфорт. 【Много функции】 - Конструкция с плосък покрив ви дава повече свободно място за закачане на играчки за птици или поставянето на растения в саксии за украса на външния вид на клетките, което увеличава удоволствието от използването на клетки за птици; Различни декорации и полезно оборудване може да висят от двете страни на клетки или да се постави на сетчатую рафт. 【ЛЕСНО да се движат】-4 трайни завъртане на колелцето Осигуряват мобилност и стабилност, 4 врати хранилки с шкафчета за обзавеждане за хранене, 4 чаша за хранене, 2 вътрешни дълги дървени костур за почивка. 【ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ на】 - Той е оборудван с чисто гигиеничным натиснете иконката, който може плавно да предложат за почистване, изпълнен гурме нетоксична боя с молотковым модел, устойчив на корозия, което гарантира не само красотата, но и здравословна и безопасна среда на обитаване на птици. 【Широко приложение】 Тази клетка за птици с поставка е идеална за касиков, конуров, папагали Жардина, Майер, пионусов, пойцефалов, краснобрюхих и другите птици с подобни размери, за да могат те да седне на насесте и да живеят в комфорт. 【Много функции】 - Конструкция с плосък покрив ви дава повече свободно място за закачане на играчки за птици или поставянето на растения в саксии за украса на външния вид на клетките, което увеличава удоволствието от използването на клетки за птици; Различни декорации и полезно оборудване може да висят от двете страни на клетки или да се постави на сетчатую рафт.

Спецификация

Избор на клиенти