• New
HANABASS Декор Гвинейские Маркер Гълъби Патица Гъска за Глезена Пуйка Малки Домашни Папагали Гривна Пръстен Разход Неразлучник Пиле Многоцветни Къщи Патица Състезат?

HANABASS Декор Гвинейские Маркер Гълъби Патица Гъска за Глезена Пуйка Малки Домашни Папагали Гривна Пръстен Разход Неразлучник Пиле

BGN 5.52

ИДЕНТИФИКАЦИОННИ ЛЕНТИ ЗА КРАКАТА на ПТИЦИТЕ -Пръстен за краката домашни птици, идентификация на лентата за гълъби, пръстен за пъдпъдъчи крака, идентификационни пръстени за птици, етикети за пилешки крачета, идентификационни ленти за пилета, маркери за кокоши крака - За по-лесна идентификация на подобни на вид птици, много практични, осигуряват голямо удобствоПРЪСТЕН ЗА КРАКА на ПТИЦА - ЛЕСНО се МАРКИРА : Тези пръстени за краката на домашни птици са случаен цветно изображение, което означава, че можете да маркирате тези примки за краката, за да се опрости идентификация и диференциация на птиците. пръстени за краката на птиците помагат да маркирате вашата птица, намаляват риска от загуба и са лесни за управление.ПРЕВРЪЗКА на КРАКА НЕРАЗЛУЧНИКОВ - Лесни за използване и премахва с крака пръстени ефективно помагат да се идентифицират всички птици.Можете да маркирате пръстени, за да си папагали или птица е лесно да се намери. тренировъчното пръстен за птици.Каишка за СЪСТЕЗАТЕЛЕН ГЪЛЪБ - Размер : скоби за ленти за краката на папагала представляват прибл. вътрешен диаметър 8 мм; Моля проверете дали размера е подходящ изделия за вашите птици, преди да поръчате тази лента за птици.ПРЪСТЕНИ ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯ на ПТИЦИТЕ - Могат да се прилагат при управлението на ангажирани с домашни птици или неговото отглеждане, както и за отделяне на различните породи. превръзка от неопрен за краката на птиците.Пратката включва 300 x пръстени за краката на птиците Особености -пластмасов материал, издръжлив и за многократна употреба, не е лесно да се премахват или деформирана, използвайте скоба за птици за пръстени за крака. -Материал : Пластмасови халки за идентификация на домашни птици - Много леки и не влияят на движението на гълъби.

Спецификация

Избор на клиенти