• New
Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с Huawei P50 (Поставяне и монтиране на BoxWave) - Имат Алуминиева поставка 3 в 1, Преносим, с множество ъгли за Huawei P50 - Сребрист метали?

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с Huawei P50 (Поставяне и монтиране на BoxWave) - Имат Алуминиева поставка 3 в 1, Преносим,

BGN 2.67

? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с Huawei P50 Имат алуминиева поставка 3-в-1 - това е мултифункционален инструмент, който може да бъде адаптиран към нуждите на вашия P50 и достатъчно малък, за да се побере в джоба по време на почивките между помощта. ? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН] Елегантна декорация от матирана АЛУМИНИЕВА СПЛАВ за по-модерен и изтънчен дизайн. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ РЪКОХВАТКА] оборудвана С гумени крака за предотвратяване на приплъзване. ⚓ [Живи И здрави] ЗДРАВА конструкция не прогибается под налягане, също така може да ослабляться или се мотам в зависимост от необходимостта. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] на Задната стена стойка е отворена за улесняване на движението, както и за подаване на въздух под P50; отлично място за съхранение на допълнителни книжа!. ? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с Huawei P50. Имат алуминиева поставка 3-в-1 - това е мултифункционален инструмент, който може да бъде адаптиран към нуждите на вашия P50 и достатъчно малък, за да се побере в джоба по време на почивките между помощта. ? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН] Елегантна декорация от матирана АЛУМИНИЕВА СПЛАВ за по-модерен и изтънчен дизайн. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ РЪКОХВАТКА] оборудвана С гумени крака за предотвратяване на приплъзване. ⚓ [Живи И здрави] ЗДРАВА конструкция не прогибается под налягане, също така може да ослабляться или се мотам в зависимост от необходимостта. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] на Задната стена стойка е отворена за улесняване на движението, както и за подаване на въздух под P50; отлично място за съхранение на допълнителни книжа!.Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с Huawei P50.Поберегите си гръбнака и парите!Използвайте това е най-доброто устройство, за да се повиши и по-ниски P50 или други устройства като таблет, или дори книга, за корекция на стойката на тялото и създаване на по-комфортни условия за работа.

Спецификация

Избор на клиенти