• New
Картички благодарност сладка сестра ZIMBRO, картички за рожден ден, картички за Свети Валентин, сувенири, картички и покани за партита.

Картички благодарност сладка сестра ZIMBRO, картички за рожден ден, картички за Свети Валентин, сувенири, картички и покани за партита.

BGN 0.33

Архитектура на проекта поздравителна картичка от перлена хартия Сладко медицинска сестра Старши Една поздравителна картичка, един плик. Подходящ за коледни картички, бебешки картички за рожден ден, картички за Свети Валентин, годишнина от сватбата и покани за партита. Изпълнение на проекта : Материал за защита на околната среда, дебела и здрава хартия.Двустранен перлен ефект, перлен блясък на светлината, ефектите на флаш, очевидно, е великолепна.Ясен и плътен печат, по-ярък цвят зелено мастило нетоксични.Плик от перламутровой хартия със сърце, увити в плътна опаковка, лесно се отваря за секунди.Поздравителни картички - това е умно и удобно.Достатъчно място вътре /.Приложими сценарии : Тази поздравителна картичка е със стилен и уникален външен вид, е подходящ за използване като коледни поздравителни картички, бебешки картички за рожден ден, картички за Деня на Свети Валентин, годишнина от сватбата и покани за партита.Просто сърдечното пожелание, което се затопля и се вдъхновява от получателя и е идеална поздравителна пощенска картичка за специален човек в живота си.Дизайн аксесоари : поздравителна картичка плик. Красиви поздравителни картички за медицински сестри с помощта на висококачествена перламутровой хартия, материали за опазване на околната среда, гъста и по-твърда хартия.Двустранен перлен ефект, перлен блясък на светлината, ефектите на флаш, очевидно, е великолепна.

Спецификация

Избор на клиенти