• New
psler 4 Pack Jack Pad Домкратные Шайби - Черен Каучук Външен Крик Адаптер за повдигане на автомобилни гуми Точка Домкрата за кола Tesla 3 Y X S Подвижен Крик за Миене на Акумулато?

psler 4 Pack Jack Pad Домкратные Шайби - Черен Каучук Външен Крик Адаптер за повдигане на автомобилни гуми Точка Домкрата за кола

BGN 10.79

【Защитен】 Тампон домкрата, за да се омекоти налягане, което може да предпази батерията на колата и на шасито от повреди 【Нескользящие】 Тези домкратные шайби са проектирани по такъв начин, че да не се плъзга, така че те случайно няма да падне и няма да навредят на автомобил по време на употреба. 【Специален】 щепсела и да играе, подходящ за Tesla 3 y x s. 【Сигурен】 Използван висококачествен каучук, който е безвреден за околната среда и няма мирис. 【Опаковка】 лесно да се съхранява и транспортира.Висококачествени крикове - добър защитник за вашия любим автомобил Технически характеристики : Материал : гума Цвят : черен Размер : 100% съответствие Брой : 4 бр. Опаковка : Съдържанието на кутията : 4 бр.

Спецификация

Избор на клиенти