• New
Монтиране на стена за телевизор Link2Home с фиксиран монтиране до 57 см, монтирани директно в стената от гипс или гипсокартон, не изисква игли, тежи до 88 кг VESA 100/400, подход?

Монтиране на стена за телевизор Link2Home с фиксиран монтиране до 57 см, монтирани директно в стената от гипс или гипсокартон, не

BGN 11.60

За инсталация, не са необходими стена от шипове, което го прави подходящ за всяка стена в дома сиНяма да навреди на стената.Бързо и лесно свързване с помощта на ноктите.Вграден пузырьковый ниво и всичко инсталация на оборудването в комплект осигуряват лекота на инсталиране.Инсталира за 10 минути.Подходящо за VESA монтажни дупки с размер от 100x100 мм до 400x400 мм Разстояние от стената е само 0,87 инча. за глобата на външния вид.Закопчалка за телевизор побира телевизори с диагонал на екрана от 20 до 57 см. НЕ изисква никакви монтажни : За монтаж закрепване на телевизора не са нужни, стенни конзоли.Спестете време, да не търси шипове в стената.Може да се монтира на гипсокартон само с помощта на пирони или на дървени, метални шипове, тухлени и бетонни стени. (Дебелина на сухото строителство трябва да бъде повече от 0,4 инча. Съвместимост С телевизор : Група за телевизор, подходящ за екрани от 20 "до 57" с монтиране VESA отвори от 100x100 мм до 400x400 мм Схема на закрепване VESA - това разстояние (в mm) между четири дупки за винтовете на задния панел на телевизора. Те издържат товар до 88 паунда на суха стена и 110 килограма в дървена или плоча блок.Низкопрофильное монтиране на стена за телевизор : група за телевизор действа само 0,83-инча от стената, за да придадат на глобата на външния вид.Идеален за спални, дневни и офиси.ЗДРАВА АЛУМИНИЕВА конструкция : Това е надеждно определяне на минали 4-кратни на изпитването на якост и да издържа на натоварване до 88 кг.

Спецификация

Избор на клиенти