• New
Универсална Автомобилна възглавница за шията HCMAX - Удобен облегалката за глава столчето за кола от мека пяна с памет ефект за шофиране - Защита на врата и прешлени - ?

Универсална Автомобилна възглавница за шията HCMAX - Удобен облегалката за глава столчето за кола от мека пяна с памет ефект за

BGN 10.73

【Материал】 Висококачествена и комфортна пяна с памет ефект във вътрешността, здрава и запазва формата си в продължение на дълго времеПяна с памет ефект придава форма на тялото и запазва топлината, премахване напрежението в мускулите,Той не се деформират и са устойчиви на усадке. 【Гуманизированный дизайн】 изящна изработка.Лесно е запознат, с цип отзад, лесни за миене, може да се пере многократно.Газови дупки на възглавницата са добри за вентилация. 【Болкоуспокояващо】 Използва най-новата концепция на ергономията, погрижи се за врата, расслабляйте мускулите, предотвращайте болка и скованост в областта на шията по време на дълги пътувания.Направете живота си зад волана е по-удобна, безопасна и здравословна. 【Удобен】 Запълва празнина между главата и седалка, поддържа нормалната кривина на шийния отдел на гръбначния стълб, поддържа кръста, облекчава умората на шийния отдел на гръбначния стълб, отпуска след дълго шофиране. 【Защита на сигурността на】 Съответства на извивката на шийния отдел на гръбначния стълб на човека, поглъща въздействието на автоматично спиране и аварийно спиране на врата, за да защити водача. 【Материал】 Висококачествена и комфортна пяна с памет ефект във вътрешността, здрава и запазва формата си в продължение на дълго време.Пяна с памет ефект придава форма на тялото и запазва топлината, премахване напрежението в мускулите,Той не се деформират и са устойчиви на усадке. 【Гуманизированный дизайн】 изящна изработка.

Спецификация

Избор на клиенти