• New
XFXDBT Мека Триъгълна възглавница за четене, Голяма възглавница За таблото, в подкрепа на разпоредбите на облегалката на леглото, Клиновидная възглавница, Офис Клино?

XFXDBT Мека Триъгълна възглавница за четене, Голяма възглавница За таблото, в подкрепа на разпоредбите на облегалката на леглото,

BGN 116.02

【Е идеален за четене В леглото】 тази възглавница за четене осигурява отлична облегалката Уникална декоративна възглавница за легла, благодарение на своята акцентной триъгълна форма.Специална празнична Подарък възглавница за всички възрасти и поводи. 【лесно почистване】 Странични джобове с възглавници на таблата на леглото са Удобни за съхранение на мобилен телефон, дистанционно управление на телевизор или нещо друго. дизайн на тайния джоб, красив и здрав, лесно се и изчезва. 【Комфорт, облекчаване и мекота】 облекчава чувството на дискомфорт, свързани с изтичане на киселина, Герб, киселини, а също и болки в гърба. много по-меко и по-удобно, отколкото клиновидная пяна с памет ефект, но все още здрав. 【многоцелеви】 възглавница осигурява отлична облегалката Уникална декоративна възглавница за легла, благодарение на своята акцентирующей триъгълна форма.Специална празнична Подарък възглавница за всички възрасти и поводи. 【лесно почистване】 Странични джобове с възглавници на таблата на леглото са Удобни за съхранение на мобилен телефон, дистанционно управление на телевизор или нещо друго. дизайн на тайния джоб, красив и здрав, лесно се и изчезва. 【Комфорт, облекчаване и мекота】 облекчава чувството на дискомфорт, свързани с изтичане на киселина, Герб, киселини, а също и болки в гърба. много по-меко и по-удобно, отколкото клиновидная пяна с памет ефект, но все още здрав. 【многоцелеви】 възглавница осигурява отлична подкрепа на гърба и врата и осигурява комфорт по време на четене, гледане на телевизия, видео игри или дори нощни онлайн пазаруване.Подробна информация за продукта : кърпа : Плюшен плънка : полипропилен памук В това число : парче твърда триъгълна клиновидна възглавници Характеристика на продукта : 1.

Спецификация

Избор на клиенти