• New
Одеало от карикатура, Ультрамягкие Фланелен Наметала, Уважаеми Луксозно Одеяло, Удобно, подходящо за разтегателни дивана, Подаръци за феновете на момчета и момиче?

Одеало от карикатура, Ультрамягкие Фланелен Наметала, Уважаеми Луксозно Одеяло, Удобно, подходящо за разтегателни дивана, Подаръци

BGN 3.00

【Материал】 : Това сладко малко мультяшное одеяло изработено от фланела с кадифена плюшем, мека на допир, против бръчки, против белене, антиалергичен, не линяющееСверхмягкое и пушистое изработка на производство прави одеяло лесно, като същевременно запазва топлината.Може да се използва по всяко време на годината. 【Размер】 : Три размера : 50 "X40", 60 "X50", 60 "X80".Който е предназначен за деца, възрастни, родители, баби и дядовци.Моля, обърнете внимание : Моля, потвърдете размер, преди да купите. 【Лесно грижа 】 : Полезни за здравето и кожата методи за печат и боядисване позволяват да накара екологично чисти бои да влиза в реакция с влакна, формиране на стабилна молекулярната структура, така че те не изчезват, оставайки здрави и екологично чисти.Може да се пере директно в пералнята, той изсъхва бързо, за него е лесно да се грижи и той не е деформиран.Правилния начин на пране ще Ви помогне по-добре да се запознаете с нашите продукти. 【Идеален подарък】 : Това сладко малко завесата може да се използва като подарък за рожден ден, парти, Коледа или други празници на детето си, мъжа си, жена си, дядо си, на баба си или на други хора, които обичате.Това е любящ и нежен подарък, който ще зарадва получателя. 【Многократно използване на】 : Това одеяло е подходящ за леглото, на дивана, на къмпинг, на кино или на пътуване!Това е меко и топло одеяло е много подходящ за гледане на филми у дома .Това е и хубавото украшение за различни сценарии. 【Материал】 : Това сладко малко мультяшное одеяло изработено от фланела с кадифена плюшем, мека на допир, против бръчки, против белене, антиалергичен, не линяющее.Сверхмягкое и пушистое изработка на производство прави одеяло лесно, като същевременно запазва топлината.Може да се използва по всяко време на годината. 【Размер】 : Три размера : 50 "X40", 60 "X50", 60 "X80".Който е предназначен за деца, възрастни, родители, баби и дядовци.Моля, обърнете внимание : Моля, потвърдете размер, преди да купите. 【Лесно грижа 】 : Полезни за здравето и кожата методи за печат и боядисване позволяват да накара екологично чисти бои да влиза в реакция с влакна, формиране на стабилна молекулярната структура, така че те не изчезват, оставайки здрави и екологично чисти.

Спецификация

Избор на клиенти