• New
ELNIDO QUEEN - Всесезонное Алтернативно стеганое одеяло от черен пух - Ъгъл на раздела за пододеяльника -Машинно пране-части за пододеяльника или отделно леко стеганое о?

ELNIDO QUEEN - Всесезонное Алтернативно стеганое одеяло от черен пух - Ъгъл на раздела за пододеяльника -Машинно пране-части за

BGN 0.33

【Ултра мека и лесна】 Ултра мек калъф от 100% матово влакна, изработени по уникална технология за обработка на peachtree на кожата, прави одеяло мека и пухкаваСтеганое одеяло, изпълнен с цялата лека микрофиброй тегло 160 ГОРИВО и алтернативни поли-пълнеж от високо пух, какво му дава мекота, подобна на облак, бесшумность и пропускливост на въздух. 【Всесезонное и стилно одеяло】Алтернативно пуховое одеяло с приятна за кожата калъф и топло подплънки ще отговарят на вашите нужди по всяко време на годината.Лятото е прохладно, а през зимата топлина. прост, но елегантен дизайн, подходящ за различни видове покрития и се добавя повече красота и уют в спалнята си.Може да се използва като чаршаф, или като отделно одеяло. 【Подшиване кутии и ъглови первази】 Елегантен дизайн шиене кутии държи пълнител на мястото и предпазва от изместване и залепване пълнител, осигурява комфортен сън.Четири силни ъглови мъжец удобни за запазване на спокойствие в рамките на пододеяльника. 【Машинно пране и лесна поддръжка】 Нашите одеяла могат да се перат в щадящем режим в студена вода, се сушат на слънце или в перална машина при ниска температура.Лесно распушается след изсушаване в сушилня при ниска температура и е устойчива на петна, лесно се използват повторно и го запазва свеж вид. 【Следпродажбено обслужване】 Името на нашата марка, ELNIDO QUEEN, ще бъде посочено на етикета на продукта, така че не мисли погрешно, че сте си купили грешен размер, когато видите QUEEN на етикета.Ще бъде посочен конкретен размер на десния край на етикетите.Ние отделяме голямо внимание на опита на клиентите и качеството на продукта.Ако имате някакви проблеми след получаване на одеяла, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Съвети】 Нашето одеяло идва във вакуумна опаковка за изпращане, то хубаво распушится след като се дръжте го на слънце в продължение на няколко часа, или да се постави в сушилнята при ниска температура в продължение на 15-20 минути. 【Ултра мека и лесна】 Ултра мек калъф от 100% матово влакна, изработени по уникална технология за обработка на peachtree на кожата, прави одеяло мека и пухкава.Стеганое одеяло, изпълнен с цялата лека микрофиброй тегло 160 ГОРИВО и алтернативни поли-пълнеж от високо пух, какво му дава мекота, подобна на облак, бесшумность и пропускливост на въздух. 【Всесезонное и стилно одеяло】Алтернативно пуховое одеяло с приятна за кожата калъф и топло подплънки ще отговарят на вашите нужди по всяко време на годината.

Спецификация

Избор на клиенти