• New
Плат за Бродиране VICASKY Плат за Бродиране 2 елемента Тъкан Плат за Бродерия Бод Кърпа за направи си САМ Бродерия Кръстоносните Аксесоари Лоскутная Плат Лоскутная Пл?

Плат за Бродиране VICASKY Плат за Бродиране 2 елемента Тъкан Плат за Бродерия Бод Кърпа за направи си САМ Бродерия Кръстоносните

BGN 0.67

Размер плат за бродерия на кръстат бод : плат е с нормален размер, 45 см / 18 см в дължинаШироко приложение : този набор от плат за бродерия на кръстат бод може да се използва за различни теми, като например пердета, диван, възглавница, възглавница, възглавница, покривка, декоративна тъкан, бяла плат за бродиране. Количество : в комплекта са включени 4 предмета дрехи за бродерия на кръстат бод, което ви позволява да ги използвате за различни цели в съответствие със собствените си нужди бял плат за бродиране.Лесна употреба : тези дрехи са изработени от плат 11 aida (на инч се падат 11 квадратчета), обща и стандарт, лесно започва, подходящ както за "зелени ръце", така и за ветеранской плат за бродерия на кръстат бод. Качествени материал : този комплект дрехи за бродерия изработена от памук и здрав, това е лесно да се скъса; е Налична и в бял цвят, подходящ за повечето видове памучна тъкан aida. Размер плат за бродерия на кръстат бод : плат обикновен размер, дължина 45 см / 18 см.Широко приложение : този набор от плат за бродерия на кръстат бод може да се използва за различни теми, като например пердета, диван, възглавница, възглавница, възглавница, покривка, декоративна тъкан, бяла плат за бродиране.

Спецификация

Избор на клиенти