• New
Qinlorgo Фривольные Совалки, Инструмент За Повърхностно Шевни Пластмасови Фривольные Совалки Здрав Занаятчийски Инструмент за самостоятелно приготвяне Дантела за д?

Qinlorgo Фривольные Совалки, Инструмент За Повърхностно Шевни Пластмасови Фривольные Совалки Здрав Занаятчийски Инструмент за самостоятелно

BGN 0.67

Гладка повърхност и изящна изработка на производство, така че да им бъде по-удобно да се ползватИзработен е от висококачествена пластмаса, здрав, сигурен и екологично чист за употреба.Широко се използва, е подходящ за бродерия, плетиво, плетиво на една кука тъкани и в други области. различни цветове могат да отговарят на вашите различни нужди и да ви помогне да работите по-удобно.Това е чудесен запомнящ се подарък за начинаещи плетени и любителите на плетене.Гладка повърхност и изящна изработка на производство, така че да им бъде по-удобно да се ползват.Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав, сигурен и екологично чист за употреба.Широко се използва, е подходящ за бродерия, плетиво, плетиво на една кука тъкани и в други области. различни цветове могат да отговарят на вашите различни нужди и да ви помогне да работите по-удобно.Това е чудесен запомнящ се подарък за начинаещи плетени и любителите на плетене. Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав, сигурен и екологично чист за употреба. Различни цветове могат да отговарят на вашите различни нужди и да ви помогне да работите по-удобно. повърхността и е тънка работа, затова ще бъде по-удобен за използване. Широко се използва, е подходящ за бродерия, плетиво, трикотажни тъкани и в други области.

Спецификация

Item Type:
Tatting Shuttles
Material:
Plastic
Uses:
Household, Storage, Etc.
Applicable Scenarios:
Most Scenarios
Package List:
1 x Yellow Tatting Shuttles :
1 x Dark Blue Tatting Shuttles :
1 x Rose Red Tatting Shuttles :
1 x Dark Orange Tatting Shuttles :
1 x Pink Tatting Shuttles :
1 x Green Tatting Shuttles :
1 x Light Blue Tatting Shuttles :
1 x Purple Tatting Shuttles :
1 x Light Orange Tatting Shuttles:

Избор на клиенти