• New
Комплект за бродиране елен Yutaohui с птица, подаръчен комплект за бродерия ръчна изработка за възрастни начинаещи, комплект за бродиране штампованным кръстат бод за ?

Комплект за бродиране елен Yutaohui с птица, подаръчен комплект за бродерия ръчна изработка за възрастни начинаещи, комплект за

BGN 2.33

Обръч * 1 (7,9 инча * 7,9 инча) Конец за зъби *1. Прекарайте иглата през плата в точка 1. Водене на иглу в близост до платове, два пъти навивате конец около края на иглата, както е показано на фигурата.Дръжте по-дълъг край на конеца, здраво опъната от друга страна, едновременно с въвеждането на иглата обратно в канву много близо до точка 1. Издърпайте иглата през канву, докато не се образува възел.Вземи иглата от обръч в точка 1, отново поставете иглата точно срещу в точка 2. Издърпайте конеца до края.Върни иглата обратно точно до точка 1. Отново поставете близо до точка 2 и така нататък.Работете от дясно на ляво. Прекарайте иглата нагоре през платното в точка 1 и отново поставете обратно в точка 2. Движейки се наляво, отново повдигнете иглата в точка 3, след това отново се потапя в точка 1. Продължавайте да бродирам по този начин.За да запълни пространството на задните бода, направете няколко серии.Работете от ляво на дясно.Прекарайте иглата нагоре през платното в точка 1 и отново поставете обратно в точка 2. Прекарайте иглата обратно на половината път между точка 1 и точка 2 точка 3, е малко по-висока от първия бод.Всички последващи гледна бод ще бъде поставен на върха на предишния бод.Не забравяйте да държи нишка, под иглата.Продължавайте да шият. ?[Тема продукт]: Прекрасен комплект за бродиране елени и цветя, също така ви каним да посетите нашия магазин, за да намерите други комплекти за бродиране, които може да харесате, от прости до напреднали или някакъв комплект с рамка. ? [Комплект за бродерия ръчна изработка] : 1 комплект плат за бродиране 29 cm x 29 cm с птици, 1 фигура с елени и цветове, 1 пяльца за бродиране (размер 20 см. * 20 см), достатъчно количество многоцветни конци за бродиране и 2 бр. игли за бродерия, 1 бр. инструкция на английски език, за да ви хареса. ? [Е лесно да се започне] е Лесно за начинаещи или опитни започнете видеото по-долу ще ви помогне да започнете стъпка по стъпка за различни части, всяка от плат, отпечатани определен тираж, който много ще ви помогне да започнете.Пяльцы за бродиране, предоставени от тук, може да помогне да се създаде. ?[По-добре разкрасяване] на Готови комплекти за бродерия на елен и цветове може да се използват като един вид стенно изкуство, което може да поставите в хола или спалнята.Тази бродерии също може да се използва от калъфка, листа, на раницата и така нататък. ?[Подарък] Бродерия - традиционното изкуство в Китай.Можете да споделите този комплект за бродиране със своите приятели, семейство, за да се насладите на изкуството на бродиране.

Спецификация

Избор на клиенти