• New
Нежен F. M. Brown ' s Tropical Carnival с натурални портокалови резенчета за Хранене на домашни птици, пакет 0,75 грама - Отлежала на Слънце, събира се в САЩ, годни за консумация, нат?

Нежен F. M. Brown ' s Tropical Carnival с натурални портокалови резенчета за Хранене на домашни птици, пакет 0,75 грама - Отлежала

BGN 1.00

Идеално за домашни птици от всички размери : Нашите парчета на натурален портокал Отлични за домашни птици от всички размери, включително папагали, ара и много други 100% Съедобно : Напълно естествени Екстри от резена портокал, Узрели на Слънце, за да се осигури целия Вкус и доброта, присъщ на Природата.Подкрепа на имунната система : Натурален витамин С, съдържащи се в ломтиках портокал, поддържа здрава имунната система.Отгледани и събрани в САЩ : Чувствайте се добре, знаейки, че давате на Своя Любимец храна, местно производство.Може да се предлага всеки ден : Тези Екстри са полезни и напълно са за всички физически, така че те могат да се предлагат всеки ден.Идеално за домашни птици от всички размери : Нашите парчета на натурален портокал Отлични за домашни птици от всички размери, включително папагали, ара и много други. 100% Съедобно : Напълно естествени Екстри от резена портокал, Узрели на Слънце, за да се осигури целия Вкус и доброта, присъщ на Природата.Подкрепа на имунната система : Натурален витамин С, съдържащи се в ломтиках портокал, поддържа здрава имунната система.

Спецификация

Избор на клиенти