• New
BALAMI Домашен Шкаф за Обувки а обувките-часова Семейна лесно и Практично а обувките стойка За обувки Вертикална Кутия За съхранение на Зелени Домашни Обувки, кутии О?

BALAMI Домашен Шкаф за Обувки а обувките-часова Семейна лесно и Практично а обувките стойка За обувки Вертикална Кутия За съхранение

BGN 1.33

Многопластова, полици за съхранение на обувкиСпестяване на пространство : Нашият рафт за обувки е с прост и елегантен дизайн, благодарение на който обувките не се вижда и залата винаги е чисто. Гъвкавост : подходяща за веранди, коридори, спални или дневни.Размери : 2 Ниво 3 ниво 4 ниво.Простотата - това не е простота и лекота, която побира в себе си хиляди красиви цветя.Ако имате нужда от шкафове за обувки, други стилове, моля влезте в магазина ми.Поради различни светлинни ефекти и околната среда настройка на яркостта на дисплея и т., Цвят действителното продукта може да се различават малко, моля, обърнете се към самия продукт. Що се отнася до размер, моля се допуска разликата в 1-3 см от ръчно измерване благодарим ви за разбирането!Различна височина на пода, различни размери, в съответствие с вашата различна домашна жизнейей1. Помогнете Съдържа цялата си обувки в чистотата на едно място, независимо дали Спалня, Веранда, дневна или кабинет. Може да се използва като Престижна мебели за дома, благодарение на класическия външен вид.

Спецификация

Избор на клиенти