• New
Смесители за баня с 3 дупки, Смесител за мивка от полиран никел Hurran 4 инча с Разтегателен Сливными и Подающими маркучи, които Не съдържат Олово Смесител от неръждаем?

Смесители за баня с 3 дупки, Смесител за мивка от полиран никел Hurran 4 инча с Разтегателен Сливными и Подающими маркучи, които

BGN 2.67

?ОБНОВИ 4-инчов смесители за мивка С 3 дупки : Корпус миксер за мивка е изработен от солидна неръждаема стомана, регистрирани в CEC, отговаря на стандартите на ФНИ 61, не съдържа олово, и отговаря на изискванията на АДА 2 броя водопроводни линии H/C 24-инчов кран за баня Cu Pc.Прибиращ сливи за мивка в банята с переливом и вградена цедка в тон, удобен за ежедневно почистване. ? СПЕСТЯВА 20% ВОДА, без да се жертва ЕФЕКТИВНОСТТА : Смесители за баня Hurran оборудвани аэраторами за икономия на вода, без пръски 1,2 gpm, които са регистрирани Калифорния комисията по енергетика.Смесители за баня, които също идват със сменен аератор за миксер за баня no flow за увеличаване на дебита. ? ПЛАВНА РАБОТА : 2 на 90-градусные дръжки за топла и студена вода, смесители за баня, оборудвани с керамични касети без капки, което осигурява разделно регулиране на дебита и температурата без усилия. Високи смесители за баня с превръщането дугообразным чучур 360 градуса осигурява достатъчно пространство за мивка.Височината на чучура : 5,2 инча. Дължина на чучура : 4,8 инча. ? Лесна инсталация за 15 минути : 4-инчов смесители за баня американския стандарт centerset за мивка с 3 дупки или сергии, със сигурност можете да инсталирате този смесител за мивка в банята за 4 стъпки - 15 минути.Премахва необходимостта от сантехнике, спестявайки вашето време и пари.Диаметър на монтаж на отвора : 7/8-13/8 инча. Максимална дебелина на палуба : 1,2 инча. ? Модерен смесител за баня, за всеки СТИЛ на ДЕКОРАЦИЯ : Миксер с гладка матова никелова тапицерия за мивка в банята, устойчив на пръстови отпечатъци и петна от вода за предоставяне на нов вид.Универсален миксер за ремонт на мивка в банята, дамска стая, мивки АВТОБУСА, трейлър за пътуване, кемпера, пералня, баня ферма за мивка в тоалетната, къщи за отдаване под наем. ?ОБНОВИ 4-инчов смесители за мивка С 3 дупки : Корпус миксер за мивка е изработен от солидна неръждаема стомана, регистрирани в CEC, отговаря на стандартите на ФНИ 61, не съдържа олово, и отговаря на изискванията на АДА. 2 броя водопроводни линии H/C 24-инчов кран за баня Cu Pc.Прибиращ сливи за мивка в банята с переливом и вградена цедка в тон, удобен за ежедневно почистване. ? СПЕСТЯВА 20% ВОДА, без да се жертва ЕФЕКТИВНОСТТА : Смесители за баня Hurran оборудвани аэраторами за икономия на вода, без пръски 1,2 gpm, които са регистрирани Калифорния комисията по енергетика.

Спецификация

Избор на клиенти