• New
IIFAS Врата, корона на Тревата Черно Нова Колонная на Прожекторите От лят под налягане Алуминий Морава Лампа, Градинска Лампа Външна Кръгла Градинска Лампа Уличен Фе?

IIFAS Врата, корона на Тревата Черно Нова Колонная на Прожекторите От лят под налягане Алуминий Морава Лампа, Градинска Лампа Външна

BGN 17.52

УСТОЙЧИВОСТ НА АТМОСФЕРНИТЕ ВЛИЯНИЯ : Старинните улични фенери имат клас на водоустойчивост IP45Той ще издържат на силна топлина, силен дъжд и сняг.Можете да бъдете сигурни за използване при всякакви условия на открито. ★ Колонные светлини имат екологична технология за оцветяване на висока температура, висока температура, не се страхуват от силна снежна време, устойчиви на корозия. ★ Клас на защита IP54, водоустойчив, отличен за декорация и осветление, за вашата градина, веранда, карам на пистата, на входната врата или на верандата. ★ Традиционен конектор E27 за лесно обслужване и замяна, за led или енергоспестяващи лампи с мощност до 40 Вата, 110-240 v (с изключение на лампа с нажежаема жичка). ★ нов външен стенен монтаж лампа, патентован монтажен комплект, както и сертификат CE, опаковане с аксесоари за осветителни тела, безопасна и лесна за инсталиране.УСТОЙЧИВОСТ НА АТМОСФЕРНИТЕ ВЛИЯНИЯ : Старинните улични фенери имат клас на водоустойчивост IP45.Той ще издържат на силна топлина, силен дъжд и сняг.Можете да бъдете сигурни за използване при всякакви условия на открито. ★ Колонные светлини имат екологична технология за оцветяване на висока температура, висока температура, не се страхуват от силна снежна време, устойчиви на корозия. ★ Клас на защита IP54, водоустойчив, отличен за декорация и осветление, за вашата градина, веранда, карам на пистата, на входната врата или на верандата. ★ Традиционен конектор E27 за лесно обслужване и замяна, за led или енергоспестяващи лампи с мощност до 40 Вата, 110-240 v (с изключение на лампа с нажежаема жичка). ★ нов външен стенен монтаж лампа, патентован монтажен комплект, както и сертификат CE, опаковане с аксесоари за осветителни тела, безопасна и лесна за инсталиране.

Спецификация

Избор на клиенти