• New
Wylolik Дървена Сгъваема Портретно Лампа на Магнитна Портретно USB Лампа Акумулаторна Лампа под формата на Книга Светодиодна Настолна Лампа Украса Дневна Нощна Лампа ?

Wylolik Дървена Сгъваема Портретно Лампа на Магнитна Портретно USB Лампа Акумулаторна Лампа под формата на Книга Светодиодна Настолна

BGN 3.00

♥ Универсално осветление : Настолна лампа с докосване, който е идеален за моменти на фоново осветление и четенеПодходящ за спални, хол и коридори, а също така и за тихи модерни офиси.Избирайте между топло бяла светлина и неутрални светли тонове. ♥ Адаптируемые режими : Индуктивен ключ, просто отворете основата на управление на една лампа, за да превключите на три нива на яркост топло бяла светлина – мек, умерено и светъл.Това е удобно и уютно място за почивка, а също така е отличен за четене в светла среда. ♥ Лесно да носите със себе си : Размерът на тази книга лампа е 10 см. * 8 см * 2,5 см, което се равнява на дланта на възрастен човек.Можете да го сложи на масата, раница, чанта и да се използват в продължение на 5-6 часа, когато е необходимо. ♥ Най-идеалният подарък : идеален за декорация на партита, тържества, сватби и други специални поводи.Това е идеалният коледен подарък за вашите любими хора, деца, семейства и приятели. ♥ Обслужване на клиенти : Ние можем да предоставят всякаква помощ относно продукта, моля пишете ни чрез съобщение, ние ви предлагаме денонощна поддръжка на клиенти. ♥ Универсално осветление : Настолна лампа с докосване, който е идеален за моменти на фоново осветление и четене.Подходящ за спални, хол и коридори, а също така и за тихи модерни офиси.Избирайте между топло бяла светлина и неутрални светли тонове. ♥ Адаптируемые режими : Индуктивен ключ, просто отворете основата на управление на една лампа, за да превключите на три нива на яркост топло бяла светлина – мек, умерено и светъл.Това е удобно и уютно място за почивка, а също така е отличен за четене в светла среда. ♥ Лесно да носите със себе си : Размерът на тази книга лампа е 10 см. * 8 см * 2,5 см, което се равнява на дланта на възрастен човек.Можете да го сложи на масата, раница, чанта и да се използват в продължение на 5-6 часа, когато е необходимо. ♥ Най-идеалният подарък : идеален за декорация на партита, тържества, сватби и други специални поводи.Това е идеалният коледен подарък за вашите любими хора, деца, семейства и приятели.

Спецификация

Избор на клиенти