• New
Zerodeko 4 бр. кутии Разделени Пластмасови Контейнери Купа Защита Пазител на Зелени Кошници Контейнер за Съхранение на Дренажна Хладилник за Зеленчуци, Джинджифил Дво?

Zerodeko 4 бр. кутии Разделени Пластмасови Контейнери Купа Защита Пазител на Зелени Кошници Контейнер за Съхранение на Дренажна

BGN 21.64

Контейнери за плодове за хладилника : Кутия за съхранение на зеленчуци ще запазят вашия хладилник чисти и спретнатиКонтейнери за съхранение на зеленчуци, плодове или на други продукти.Купа за кухненски цедка : Подвижна, тя може да почистват отделно, и от него е удобно да се ползват.Една кутия за многократна употреба, удобно и бързо.Купа за миене на зеленчуци : Изработени от качествени полипропиленови материали за продължителна употреба.Слой вода, за да запазите вкуса умове.Купа за източване на : Запечатани дизайн, позволява да се запази свежестта на продуктите си.Много лесно и просто да видим какво е вътре.Кутия за продукти : ?? Запазва свежестта на продукта, благодарение на разделительному слой за източване на водата, на удобния и уникалния дизайн.Списък на пакетите 4 x кутия за съхранение Особености - Запазете свежестта на продукта с помощта на разделительного слой за източване на водата, полезни и уникални дизайнерски кутии за съхранение на плодове. -Материал : купа за източване от полипропилен - Калъф за съхранение лесен за използване, прекрасен калъф за съхранение на лук, джинджифил, чесън, много подходящ за кухненско дуршлага с цедка. -Материал на хранително качество, е безопасна и може да се използва директно за съхранение на храни, както и полезна кутия за източване на пресни продукти. - Можете да я изпратите на своите семейства и приятели като подарък, те ще бъдат развълнувани от тази творческа и практична кошница за източване продукти.

Спецификация

Избор на клиенти