• New
реципрочни продукти - Комплект за хранене на бебето от 8 теми | Комплект посуда за отбиване на бебето от гърдата с led подсветка Включва купа и чиния, детска лъжица и в?

реципрочни продукти - Комплект за хранене на бебето от 8 теми | Комплект посуда за отбиване на бебето от гърдата с led подсветка

BGN 2.67

Материал : Нашият комплект за хранене на детето е изработена от 100% хранително силикон, не съдържат BPA, олово и PVC, така че това е абсолютно не вреди на здравето на дететоНашият набор от детски чинии и мисок незаменим при преминаване от столче за хранене за хранене на масата, благодарение на което вашата малка ангелочек ще се почувства малко взрослее. специално проектиран за деца : този комплект детски прибори помагат на децата да овладеят уменията за самостоятелно хранене.Това ще направи времето за хранене на вашето дете по-приятно.Ако искате да преподават на децата да се хранят сами, нашия набор за храни за кърмачета - идеалният избор.Ценна опаковка : Нашият набор от прибори за отбиване на бебето от гърдата с led подсветка включва 1 бр. детска присоску, 1 бр. купа за изсмукване, 1 бр. поильник с соломинкой и капак, 1 бр. детски лигавник, 1 бр. детска лъжичка, 1 бр.Те ще помогнат на вашето бебе да премине на твърда храна.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ и сигурен В съдомиялна машина : Нашият комплект за хранене за деца изработен от устойчив на хранително силикон, който може лесно да се измие с вода и сапун или измиване в съдомиялна машина.Можете да затопли чиния в микровълновата фурна или да го съхранявате в хладилник или фризер.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Нашият набор от аксесоари за хранене на бебето - идеален подарък за всички млади родители или бъдещи.Този комплект съдържа всичко, което ви е нужно, за да нахрани детето си.Този комплект ще се харесат както на родителите, така и на малко манчкина години напред.

Спецификация

Избор на клиенти