• New
Toddmomy Градинска Изолирано Бутилка за Хранене, Розова Чанта-Тоут, Покривка за чаша, Кола, Къща, Практичен Отопление в Използваните Ръкавите за Преносими Sippy, Регулиру?

Toddmomy Градинска Изолирано Бутилка за Хранене, Розова Чанта-Тоут, Покривка за чаша, Кола, Къща, Практичен Отопление в Използваните

BGN 3.00

кадифеНАГРЕВАТЕЛ за ШИШЕТА с МЛЯКО - удобен и бърз за използване, разполага с три нагревателни механизъм, за да отговарят на различни температурни изисквания.КАПАЧКА ЗА ШИШЕ за ХРАНЕНЕ - задължителен инструмент за родители, което позволява на вашето бебе да се насладите на полезно топло мляко.НАГРЕВАТЕЛ за БЕБЕШКА ХРАНА - можете да го дари нов родителите си, да им покаже своята любов и грижа.ПРЕНОСИМА гореща вода чанта за бебешки бутилки-Тази топла вода чанта за повиване загрява бързо и равномерно, и могат да се простират,, така че тя отишла за повечето бебешки шишета.Чанта за затопляне на бутилки USB-USB интерфейс, лесен за употреба, подходящ за използване в дома, в пътуванията си или кола.Преносим и удобен.Пратката включва 1 x нагревател за бебешки шишета 1 х USB кабел Характеристики -Можете да го дари нов родителите си, да им покаже своята любов и грижа Чанта за подгряване на шишета USB. - Размер : 28,50 X14,00 X0,50 см / 11,20 X5,50 X0 usb-нагревател за бутилки. - Бебето може да пие мляко, докато тя загрява, осигурете циркулация на преносим капачки за шишета с подгряване на постоянна температура. - Интелигентен и професионален дизайн осигурява безопасно и бързо отопление чанти за подгряване на шишета за хранене. - Материал : Част бархатистая топло за детски мляко - Ефективно задържане на хранителни вещества мляко, тя може също да поддържа топлина в продължение на дълго време в ръкавите за бутилки за хранене.

Спецификация

Избор на клиенти