• New
Kisangel 3шт за Борба с Контейнер, Защитен от падане, Стабилна Стабилна Дръжка, Силиконови Дръжки за детски Чаши, Независими Чаши за Бързо Пиене, Забавни Момчета, Възрас?

Kisangel 3шт за Борба с Контейнер, Защитен от падане, Стабилна Стабилна Дръжка, Силиконови Дръжки за детски Чаши, Независими Чаши

BGN 1.00

Детска откритата чаша : Ярък и свеж цвят и прекрасен дизайн се насладите на младенцитеТе с удоволствие ще пия от тази чаша.- Това е добър избор като подарък за тези хора, които да имат дете, те ще го харесат.Обучение чаша за деца : Отделение за отбиване на бебето от гърдата, са изработени от силиконов материал и са практични за използване. Непроливаемая поильная чаша : те ще се радват да използват тази чаша, като голямо бебе, за да привличат вашето дете се научи да пие самостоятелно.Силиконовата чаша за деца : Силикон чаша за вода, от която може да се пие вода на кърмачета, деца и възрастни.Чаши за пиене : Удобна дръжка.вода, кафе, чай, горещо какао, супа и др.Пратката включва 3 x детски чаши Характеристики-Силиконовата чашка за лесно петно или се замърси, което осигурява безопасността на вашето купата за тренировка на качеството на водата за бебета. -Прост дизайн и е подходящ за деца като чаша вода за уста Силиконова чаша за бебета. - Материал : Силикон чаши за пиене. - Силиконова чаша за вода, от която може да се пие вода на кърмачета, деца и възрастни.

Спецификация

Избор на клиенти