• New
Проектор Банер за парти, на Проектора честит Рожден Ден, Проекция на Фона на Банер за парти по случай рождения Ден (Сирене торта)

Проектор Банер за парти, на Проектора честит Рожден Ден, Проекция на Фона на Банер за парти по случай рождения Ден (Сирене торта)

BGN 5.50

【Преносим】 Проектор с малък размер, изработен от висококачествена пластмаса, се пренася много удобноЛесен за управление, дори и децата могат да го използват сами. 【ТЕМАТИЧЕН модел на рожден ден】 Страхотно за партито по случай рождения ден, за да правите снимки или да направите селфи, оставяйки добра памет за вашия рожден ден.Много подходящ за приятели, деца, съученици като подаръци за рожден ден. 【СЪЗДАТЕЛ на атмосферата】 Мини прожектор осветява стаята на романтичния дизайн и мека светлина не заслепява, създавайки фантастична атмосфера на рожден ден. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】просто трябва Да намерите бяла стена, след това изключете светлината или да направите стаята по-тъмни.Натиснете бутона за включване на проектора, вие ще получите красива фоново клирънс. 【Забележка】 необходими са 3 батерии тип ААА, в комплекта е включена само проектор, батерии в комплекта не са включени. 【Преносим】 Проектор с малък размер, изработен от висококачествена пластмаса, се пренася много удобно.Лесен за управление, дори и децата могат да го използват сами. 【ТЕМАТИЧЕН модел на рожден ден】 Страхотно за партито по случай рождения ден, за да правите снимки или да направите селфи, оставяйки добра памет за вашия рожден ден.Много подходящ за приятели, деца, съученици като подаръци за рожден ден. 【СЪЗДАТЕЛ на атмосферата】 Мини прожектор осветява стаята на романтичния дизайн и мека светлина не заслепява, създавайки фантастична атмосфера на рожден ден. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】просто трябва Да намерите бяла стена, след това изключете светлината или да направите стаята по-тъмни.

Спецификация

Избор на клиенти