• New
Проектор, Проектор HOWWOO с Wi-Fi и Bluetooth 9000Л, Вграден мини проектор 1080P Full HD със 100-инчов екран, 300-инчов дисплей, Уличен Шрайбпроектор с увеличение, съвместим с телевизор, ?

Проектор, Проектор HOWWOO с Wi-Fi и Bluetooth 9000Л, Вграден мини проектор 1080P Full HD със 100-инчов екран, 300-инчов дисплей,

BGN 2.00

? 【Wi-Fi интернет и огледален връзка】 проектор HOWWOO wifi bluetooth поддържа i OS, Android, Windows, няма допълнителни кабели за предаване на данни не се изискваМожете да се насладите на видео по всяко време и на всяко място. Забележка : с авторски права на приложение, като Netflix, Prime Video, Hulu, не могат да се възпроизвеждат филми с телефон, само чрез лаптоп, fire tv stick, безжичен ключ или Chrome гласове. ? 【Яркост HD 1080 P и 9000 L】 Проектор HOWWOO native 1080 P HD е с висока яркост 9000 апартамент.Благодарение на най-новата технология за калибриране и корекция на цветове 3 LCD в обектива технология се прилага покритие с висок коефициент на пропускливост на светлина, която сверхвысокую яркост и яснота, напълно възстановени автентичността на цвят, проекция при гледане се получава достатъчно ясна дори и през деня. ? 【Модернизирани говорители, Bluetooth и Hi-Fi】 Bluetooth-проектор HOWWOO е снабден със стерео говорители Hi-Fi капацитет 6 W и звукова система SRS 3 D, които в голяма степен се възстановява качество на звука и тоналност на видео.Чрез Bluetooth може да свържете високоговорители, слушалки, саундбластер и т. е по-Удобно за гледане на филми в широк асортимент, за семейството и приятелите. ? 【70% мащабиране и 300"голям дисплей】 Мини проектор HOWWOO има функция за 70%-100% мащабиране, е удобно да се регулира размера на екрана, в зависимост от разстоянието на гледане, не е нужно с всички сили се опитва да вземете правилния размер проекция, просто се наслаждавайте на филми на всеки един идеален разстояние.

Спецификация

Избор на клиенти