• New
Лесно преносима U-образна Възглавница за пътуване, Надуваеми U-Образна Възглавница за врата, Мека Въздушна Възглавница за главата с останалите, Компактни Пътни Над?

Лесно преносима U-образна Възглавница за пътуване, Надуваеми U-Образна Възглавница за врата, Мека Въздушна Възглавница за главата

BGN 2.00

U-образен дизайн эргономичен и е подходящ за повечето хора, осигурява удобна подкрепа на врата сиСтекающиеся материали от PVC, използвани по метода на високочестотен горещо пресоване на резервната газов клапан, притежаващ като газопроницаемостью, така и функцията за защита от изтичане на газ.Малки размери и тегло, удобен за носене.Може да се използва като възглавница, подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба.Идеална за пътуване, кратка дрямка в офиса, да се отпуснете в самолета, да се отпуснете в колата и т. U-образен дизайн эргономичен и е подходящ за повечето хора, осигурява удобна подкрепа на врата си.Стекающиеся материали от PVC, използвани по метода на високочестотен горещо пресоване на резервната газов клапан, притежаващ като газопроницаемостью, така и функцията за защита от изтичане на газ.Малки размери и тегло, удобен за носене.Може да се използва като възглавница, подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба.Идеална за пътуване, кратка дрямка в офиса, да се отпуснете в самолета, да се отпуснете в колата и т. Тази надуваема U-образна възглавница поддържа врата и цялата глава, с много добър баланс.Изработен от качествени материали, изискан, мек и удобен за използване.С него можете да се намали натискът върху шията.

Спецификация

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Inflatable Pillow
Material:
PVC Flocking Material
Color:
Dark Blue
Inflatable Pillow Tile Size:
Approx. 43 * 27cm/16.9 * 10.6inch
Eye Mask Size:
Approx. 18.5 * 8.5cm/7.3 * 3.4inch
Weight:
Approx. 47g
Package List:
1 * Inflatable Pillow1 * Eye Mask:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
2. Please notice that the item color displayed in the pictures may be slightly different from the real object due to different monitors or other factors.:

Избор на клиенти