• New
scientree Busy Cube за деца 3, 4, 5, 6 Години, и Момчета, и Момичета, Настолна Детска Играчка За пътуване, Дървен Куб-Непоседа Монтесори, Образователна играчка за деца в предучил?

scientree Busy Cube за деца 3, 4, 5, 6 Години, и Момчета, и Момичета, Настолна Детска Играчка За пътуване, Дървен Куб-Непоседа Монтесори,

BGN 5.33

[Стимулируйте желание на децата Откриват Света] Дъска за практикуване Отговаря на детско любопитство Към Малък теми от живота В Безопасни условияИзследване на Околния свят чрез игри и сетивата, Разпознаване и изследва Малките обекти на Живата Природа, Развива При деца, Житейски умения и логическото мислене, както и разработване на практическите им способности. [Информативни играчка 7, 1] 7 различни различни класове и в 1 обучение куба : Музикално ковчег с ръчно управление, писта за самолет, рулетка, прекъсвач, авто обаждане, ключодържател, огледало.Да овладеят Основни музикални умения, развива При деца Когнитивни способности, Внимание, наблюдение, trainability, развитието на зрението, слуха и тактилните усещания. [Кубче за практикуване на безопасен за деца] Fidget Cube, Изработени от дърво, пластмаса и обков.Който е безопасен и нетоксичен за бебета.Той е внимателно изработен Без никакви остри ръбове и не пречи на кожата на Бебето. [Интересна сензорна дъска за деца] Тази дъска за практикуване е с малки размери и е идеална играчка за малки ръце, независимо дали сте вкъщи или продължително пътуване.Това може да отнеме децата и да се успокои.Децата обожават да Разберете Как Всичко Това Работи, И идва с Умни Идеи, които Не им дават да се Отегчиш!. [Идеален подарък] е Подходящ за вашите деца за рождения си Ден, Коледа и Ден за защита на децата.Тази Тиха Допир играчка ще помогне на Вашето дете да стоят настрана от електроника.Целева пол : Унисекс. [Стимулируйте желание на децата Откриват Света] Дъска за практикуване Отговаря на детско любопитство Към Малък теми от живота В Безопасни условия.Изследване на Околния свят чрез игри и сетивата, Разпознаване и изследва Малките обекти на Живата Природа, Развива При деца, Житейски умения и логическото мислене, както и разработване на практическите им способности. [Информативни играчка 7, 1] 7 различни различни класове и в 1 обучение куба : Музикално ковчег с ръчно управление, писта за самолет, рулетка, прекъсвач, авто обаждане, ключодържател, огледало.Да овладеят Основни музикални умения, развива При деца Когнитивни способности, Внимание, наблюдение, trainability, развитието на зрението, слуха и тактилните усещания. [Кубче за практикуване на безопасен за деца] Fidget Cube, Изработени от дърво, пластмаса и обков.Който е безопасен и нетоксичен за бебета.Той е внимателно изработен Без никакви остри ръбове и не пречи на кожата на Бебето. [Интересна сензорна дъска за деца] Тази дъска за практикуване е с малки размери и е идеална играчка за малки ръце, независимо дали сте вкъщи или продължително пътуване.

Спецификация

Избор на клиенти