• New
Стъклена бутилка за вода ръчни выдувки EYHLKM Прозрачен топлоустойчива стъклена кана за студена вода или напитка 700 мл (Цвят: прозрачен размер: както е показано)

Стъклена бутилка за вода ръчни выдувки EYHLKM Прозрачен топлоустойчива стъклена кана за студена вода или напитка 700 мл (Цвят: прозрачен

BGN 140.98

Ще пасне идеално като за приятел, така и за себе си бърз и лесен начин за организиране на парти, на които е удобно да се ползват, когато по време на парти на група от хора.Подходящ за абитуриентски партита в колежа, семейни събирания, десерти, housewarming, рожденни дни, сватби и т. Име на продукта : Стъклена бутилка за вода.Можете да го използвате за приготвяне на чай и кафе.Ще пасне идеално като за приятел, така и за себе си. бърз и лесен начин за организиране на парти, на които е удобно да се ползват, когато по време на парти на група от хора.Подходящ за абитуриентски партита в колежа, семейни събирания, десерти, housewarming, рожденни дни, сватби и т. Име на продукта : Стъклена бутилка за вода.Можете да го използвате за приготвяне на чай и кафе.Ще пасне идеално като за приятел, така и за себе си. бърз и лесен начин за организиране на парти, на които е удобно да се ползват, когато по време на парти на група от хора.Подходящ за абитуриентски партита в колежа, семейни събирания, десерти, housewarming, рожденни дни, сватби и т.

Спецификация

Избор на клиенти