• New
20 см Високоскоростна HDMI2.0 между мъжете и жените HD Удлинительный кабел с винт за закрепване на панел Подкрепа удлинительного кабел с резолюция от 4 До/60 Hz YOUCHENG за HDTV, ?

20 см Високоскоростна HDMI2.0 между мъжете и жените HD Удлинительный кабел с винт за закрепване на панел Подкрепа удлинительного

BGN 0.33

Високоскоростен винт кабел HDMI20 тип "мъж-жена" за удължаване и разширяване на между стандартните интерфейси HDMI.Нашият кабел HDMI2.0 може да ви помогне да се осигури трансфер на аудио и видео сигнали в реално време, чрез поддържане на ясна 1080p резолюция, 1440p, 3 D или 60 HZ 4 K * 2k.Скорост на трансфер, поддържа 18 Gbit/s, 32-канален изход и т., обратна съвместимост с HDMI версия на v1. Компактен дизайн, удобен за переноске, за да се настанят на този лек приспособление в училищната чанта или джоб за бизнес презентации с лаптопи и проектори или за разширяване на екрана на работния плот до монитор или телевизор се изисква HDMI кабел.0 може да ви помогне да решите такъв проблем, тъй като лесно повреждаемые интерфейси устройства, трудно отключаемые скрити интерфейси и недостъпни съществуващите къси кабели.При използване на кабел HDMI2.0 сигнал не е отслабнала, че е удобно да се отделят интерфейс и предпазва от увреждане на оригиналния интерфейс от честото я изключите.Основно се използва за компютри с интерфейс HDMI, игрални конзоли PS3 /XBOX, плейъри Blu-ray БО, плейъри с висока разделителна способност, цифрови телевизори, плазмени телевизори, LCD телевизори, проектори, фотоапарати, кабелни телевизионни конзоли, AV-процесори, DVD плейъри, връзки за видеонаблюдение между устройства от игрови конзоли и т. Име на кабела : удължител за мъже и жени на стандарта HDMI версия 2. Дължината на тел : 20 виж 3. Използва се за разширяване на стандартните устройства, интерфейс HDMI за осъществяване на предаване на звука в реално време. В устройството се използва медна жица HDMI14 + 1, позлатени клеммные тампони и здрав корпус от PVC, което осигурява надеждна връзка между устройствата.

Спецификация

Избор на клиенти