• New
Анти мат чанта на постелката за йога чанти, аксесоари, спортна чанта, подложка за йога чанта за йога, чанта за подложка за йога каишка за йога мат на притежателя на п?

Анти мат чанта на постелката за йога чанти, аксесоари, спортна чанта, подложка за йога чанта за йога, чанта за подложка за йога

BGN 3.33

Цвят : както е показано, калъф за подложка за йога, чанта за подложка за йога постелката за йога и спорт чанта за фитнес, чанта с държач за подложка за йогаДва джоба - Един голям страничен джоб за бутилка с вода, кърпи, блок за йога и обувки. Размер : 36,2 "X 11" (92*28 см), подходяща за постелки на повечето размери.Изработен е от памук. Цвят : както е показано, калъф за подложка за йога, чанта за подложка за йога постелката за йога и спорт чанта за фитнес, чанта за носене подложка за йога.Два джоба - Един голям страничен джоб за бутилка с вода, кърпи, блок за йога и обувки. Размер : 36,2 "X 11" (92*28 см), подходяща за постелки на повечето размери.Изработен е от памук.Чанта за постелки Характеристика : Размер : 36,2 "X 11" (92 * 28 см), подходящ за повечето размери подложка от памук, по-голям размер и по-дълъг колан улесняват переноску, не умора на ръцете и раменете.ДВА ДЖОБА - Един голям страничен джоб за бутилка с вода, кърпи, блок за йога и обувки.

Спецификация

Избор на клиенти