• New
Акумулаторна Светодиодна Настолна Лампа За Защита на очите от Кактусом, Сгъваем Държач за Химикалки, Настолна Лампа За склад, Офис, Къща, Хотел, USB Зареждане, Сензор?

Акумулаторна Светодиодна Настолна Лампа За Защита на очите от Кактусом, Сгъваем Държач за Химикалки, Настолна Лампа За склад, Офис,

BGN 18.11

- Три нива на димиране за защита на вашите очи - Това не само е добра светлина, но и държач за химикалки. - Сензорен превключвател се използва за настройка на правилния цвят на светлината за различните възрасти / точка / на околната среда. - Липсата на трептене, блясък, мек и деликатен на светлината създават благоприятни условия за четене на вашите очи. - Регулируема корона, която ти дава възможност да се регулира светлината под идеален ъгъл.Добър избор за туристи, офис работници и студенти. - Три нива на димиране за защита на вашите очи. - Това не само е добра светлина, но и държач за химикалки. - Сензорен превключвател се използва за настройка на правилния цвят на светлината за различните възрасти / точка / на околната среда. - Липсата на трептене, блясък, мек и деликатен на светлината създават благоприятни условия за четене на вашите очи. - Регулируема корона, която ти дава възможност да се регулира светлината под идеален ъгъл.

Спецификация

Избор на клиенти