• New
Комплект четки за рисуване, с Прибиращ се пластмасов футляром за ръце, 11 бр., Найлонов Дрямка, Акрилни бои, Четка за рисуване, Акварел и гуашью, Четка за рисуване на д?

Комплект четки за рисуване, с Прибиращ се пластмасов футляром за ръце, 11 бр., Найлонов Дрямка, Акрилни бои, Четка за рисуване,

BGN 3.33

【11 Различни размери четки】Набор от четки за рисуване detail има 11 различни посочи накрайници с различна дебелина, която осигурява идеална малка четка за рисуване, за всеки етап на всичките си художествени проекти за рисуване 【Прибиращ се пластмасов калъф за четки】 Регулируема дължина за четки и моливи с различни размери.Защитава вашите четки от повреди. 【Многофункционални миниатюрни четки за рисуване】 Използвайте ги като акварельных четки, акрилни, четки за рисуване, четки за маслени, четки за рисуване на лице или акрил четки за нокти.Бъдете точни в своите бояджийски работи и се прилагат професионални тампони. 【Ергономичен и удобен за използване】 Ергономични дръжки набор от четки за рисуване с тънък фитил осигуряват нескользящий улавяне, прецизност и лекота на употреба, почти не умора на ръцете, винаги осигуряване на пълен контрол върху движението на четки. 【Висококачествени четки за подробности】 Тези миниатюрни четки за рисуване-устойчиви, изработени от синтетични косми, два пъти обжаты медна върха, така че те не расколются и няма да навредят на вашето произведение на изкуството.

Спецификация

Избор на клиенти