• New
Аниме Чанта за Обяд Изолирано Множество Преносима Чанта за Обяд Фланец Охладител Чанта за Обяд за Мъже Термална Чанта-Тоут за Работа в Офис Училищен Пикник на Плаж?

Аниме Чанта за Обяд Изолирано Множество Преносима Чанта за Обяд Фланец Охладител Чанта за Обяд за Мъже Термална Чанта-Тоут за Работа

BGN 6.39

[Неща] Странна чанта за обяд е изработена от плат Оксфорд с висока плътност и дебелото водоустойчива материя PEVAИзолиращ слой, Фланец, устойчиви на петна.Ако сос ще бъде пролята вътре, просто ги избършете с влажна кърпа или кърпички.), Най-горния лаптоп, Странични мрежести джобове и подвижна презрамка, вътрешен основното пространство.Преносим Практичен Обяд-бокс Достатъчно капацитет за всяко хранене. [Дизайн] Вдъхновение от известния телевизионен сериал.Тази чанта за обяд е изработена от лека тъкан и има солидна дръжка за удобно носене в училище и офис.Изработен е от водоустойчив материал, лесни за почистване и сушене.Цип улеснява достъпа към варени ястия. [Причина] Чанта за обяд на всяко хранене, в училище, пътуване, къмпинг, пикник, на работа, за хранителни стоки, на риболов, на походи.Донесе Вкусна храна и напитки на плодова салата по всяко време, за да се насладите На Апетит. [Подаръци] Това е идеален подарък за родителите, съседите, приятелите, купоните, на къмпинг, на рождени дни, Хелоуин и Коледа.

Спецификация

Избор на клиенти