• New
FRCOLOR Гъба За Баня, Скрубер за Баня, Пилинг уплътнение от Гъба, 100 бр. Кръгла Ексфолиращи Уплътнение От Гъба За Грижа За кожата на Лицето, Скрубери, за мъже и Жени, Гъба ?

FRCOLOR Гъба За Баня, Скрубер за Баня, Пилинг уплътнение от Гъба, 100 бр. Кръгла Ексфолиращи Уплътнение От Гъба За Грижа За кожата

BGN 15.13

В опаковка 50 бр тампони за отстраняване на грим, от тях може да са достатъчни за дълго време, дори ако ги използвате ежедневно.Люфа има добра функция за отстраняване на котления камък, която е подходяща за използване в кухнята, за да направите кухнята си чиста.Дизайн с кръгла форма, по-подходящ за вашите ръце, може да се използва като тампон за отстраняване на грим или като салфетка за измиване на тялото.Моля, заменяйте ги на всеки 4 седмици за вашето здраве.Не комбинирайте го със семейството си или съквартиранти.Може да се прилага за ексфолиране на лицето, но не е подходящ за хора, чиято кожа са възприемчиви към много фактори.Описаниеудаление грим - важна стъпка за нас, ние не можем да се откаже от него.Нашите ексфолиращи подложки, изработени от естествен материал, екологично чисти и безопасни за нас.Малък дизайн с кръгла форма, идеално се крие във вашата ръка.Дразнене не ще, можете да ги използвате безопасно.Характеристики - Марка : Frcolor.- Цвят : Както е показано на фигурата.- Материал : спондж от люфы.- Размер : около 6,00 X6,00 X0,20 см /2,36 X2,36 X0,08 инча.- В опаковка 50 бр. тампони за отстраняване на грим, не може достатъчно дълго време, дори и на дневна база.

Спецификация

Избор на клиенти