• New
Alipis 3 бр. Гъба с Дръжка за кърпи за Щетках-Скрубберах От Целулита за Къпане с дървена Почистите Дома Дълга Чистене, Бежовата Луксозен Пръчка, Практично Средство за С?

Alipis 3 бр. Гъба с Дръжка за кърпи за Щетках-Скрубберах От Целулита за Къпане с дървена Почистите Дома Дълга Чистене, Бежовата

BGN 12.97

Средство за прочистване на тялото във вана : Дългата дръжка позволява лесно да отстраните трудно достъпните места, за изчистване на гърба и кожата от уврежданеСкрубер от люфы за баня : Помага на кожата да диша свободно и да усвоява нови хранителни вещества.Запазете кожата си по-здрава.Четка за тяло с дълга дръжка : Допринася за здравето на кожата и активира кръвообращението, прави кожата гладка.Стъргало за гърба от люфы : след намокряне малко количество вода, той ще стане безопасна за вашата нежна кожа.Скрубер за тяло : четка за душ за къпане, удаляющая с повърхността на кожата излишната мазнина от порите, идеално почистване и внимателно отшелушивающая кожата.Осъществяване на списък 1 x гъба от люфы Характеристики -Цвят : бежово -Продуктът е лесен начин за нанасяне, лесни за употреба и могат добре да отговарят на вашите нужди. -Размер : 40,00 X12,50 X8,00 см. /15,72 X4,91 X3,14 инча -Можете да подарявате е удобно и практично кърпи за баня от люфы своето семейство и приятели. -Подходящ за шията, гърба, краката, ръцете и цялото тяло. -Изработена от материали, удобни, с чудесна текстура, е добре да се прилага на кожата.

Спецификация

Избор на клиенти