• New
МОДЕРНА Шапка за душ, Голяма Регулируеми и Множество, Двупластова за дредов, Водоустойчив Шапчица за баня за жени, Момичета, Косичек, СПА, с дълга Коса (фламинго и ха?

МОДЕРНА Шапка за душ, Голяма Регулируеми и Множество, Двупластова за дредов, Водоустойчив Шапчица за баня за жени, Момичета, Косичек,

BGN 7.79

【Това е повече!】Шапка за душ Trendy Supply е с диаметър около 14 см, че повече обикновени шапки за еднократна употреба за душатаСпециално проектиран за : Дългата коса, косичек, къдрици, Перуки и плетений. 【Водоустойчив】 е Изработена от EVA с най-високо качество.Тя е водоустойчив, надеждна и лесно изсъхва.НИКОГА не се притеснявайте за това, че рушат своята модерна прическа, и дръжте косата суха!Просто радвайте се на вашия душ. 【Опазване на околната среда】 ДА, той е за многократна употреба.Ние се грижим за околната среда, също толкова силно, колкото и вие.По-скъп материал EVA не причинява вреда на здравето си (тъй като по-евтина PVC понякога причинява рак). 【Аксесоар за пътуване】 Чудесен аксесоар за пътуване.Лесно упаковывайте го заедно с вашия сешоар.Използвайте го навсякъде и по всяко време, за да защитят своята прическа. 【Доживотна гаранция】 Възползвайте се от нашето доживотна гаранция и 30-дневен политика на връщане.

Спецификация

Избор на клиенти