• New
Силиконов скрубер за тялото NASHARIA: 3 БР. Силиконов скрубер за тяло с луфа 2-в-1, Скрубер за тяло, Силикон и бързо вспенивающиеся силиконови тела за тяло за използване в ?

Силиконов скрубер за тялото NASHARIA: 3 БР. Силиконов скрубер за тяло с луфа 2-в-1, Скрубер за тяло, Силикон и бързо вспенивающиеся

BGN 3.33

【Силиконов материал】 Нашия силикон скрубер за тялото е изработен от висококачествен силикон, меки и удобни, да не дразнят кожата, много еластичен силиконов чистач на тялото от гъба може да се използва в продължение на дълго времеВ същото време силиконов материал, лесен за почистване, в него лесно се размножават бактерии. 【Дълбоко почистване на】 Този силиконов скрубер за тяло прониква дълбоко в порите, премахва мръсотия и омертвевшую кожата, подобрява кръвообращението и прави кожата по-гладка и нежна.Използвайте само леко массирующую буркан, удобно и практично. 【Двустранен дизайн】 Силикон скрубер за тялото е двустранен дизайн, от едната страна е нежна и мека, подходящ за чувствителна кожа и ежедневно почистване; Другата страна е по-гъста силиконовата четка, която е по-дълбоко почиства кожата и ефективно премахва епидермиса.Силиконов скрубер за тяло с люфой предлага се в три цвята и стилове, които можете да избирате в зависимост от вашите различни нужди за почистване. 【Гуманизированный дизайн】 Силиконова дръжка за пречистване на тялото има дугообразный дизайн, удобен за хващане, лесна за употреба.Глава на четка има собствена дупка, което може да се окачи в банята за по-лесно съхранение.Освен, че това е средство се използва като четка за баня, също така е възможно да се използва за почистване на лицето, гърба и други части на тялото.Той притежава много функции и е добро допълнение към вашите ежедневни грижи. 【Послепродажная гаранция】 Нашия силикон скрубер за тялото ще ви представим най-добри впечатления.Ако имате някакви въпроси или недоволство нашите силиконово търкане за тялото от люфы, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Силиконов скрубер за тялото NASHARIA : Силикон скрубер за тялото NASHARIA - едно чудесно допълнение към ежедневната вана.

Спецификация

Избор на клиенти