• New
WHAMVOX 2 Разделител Аудиоаксессуары Такса делител на честота високоговорители 2 Лентов Кръстосан Филтър Акустично колона Модул за Разпространение на звукова честот?

WHAMVOX 2 Разделител Аудиоаксессуары Такса делител на честота високоговорители 2 Лентов Кръстосан Филтър Акустично колона Модул

BGN 1.67

ОПАКОВКА ЧЕСТОТА на високоговорителя - За разделяне на смесени възвратно аудио на високи и бас честотите, които след това при възпроизвеждане се предават на съответния говорител на високите и басите честоти, което позволява да се повиши качеството на звукаФИЛТЪР за ПРЕСИЧАНЕ на ВИСОКОГОВОРИТЕЛИТЕ - Делител на честота представлява многофункционално устройство, което може да бъде напълно фино и не се нуждае от заварка.Това е много удобно за употреба, а ефектът е безплатна.Такса КРЪСТОСАНО ФИЛТЪР - низкочастотная част достига изхода на пристанището, чрез индукция, за да се постигне ясен и пълен ефект. 2-лентов делител на честота - Прилагане на общата отстраняване на грешки, липса на заваряване, използването им е много удобно устройство и слушане на звукови ефекти ви позволяват да се извърши управление на отладкой.Делител на ЧЕСТОТАТА на високоговорителя - Делител на честота представлява многофункционално устройство, което може да бъде напълно фино и не се нуждае от заварка.Това е много удобно за употреба, а ефектът е безплатна.Списък на пакетите 1 x Характеристики делител на честотата -С професионален кросоувър за високоговорители и инструмент за актуализации на САМ, който е предназначен за подобряване качеството на звука, филтър за кросоувър. - Чудесен инструмент за използването на този усилвател в колата, мотоциклета, количка за голф и други места, където имате нужда от малък усилвател, за да имате най-доброто изживяване при слушане. - Изходен импеданс : такса кросоувър аудио 4-8 Ома. - Честота : опаковка честота на динамиката на 3500 Hz. - Материал : мед, ABS-2 преходни филтър. 2-лентов делител на честота - Приложими високоговорители : нискочестотен говорител и пищялка по-малко от 6 инча. - Висока честота при този защитени, не звучат глухо, не ги счупи, не малки филтри високоговорители.

Спецификация

Избор на клиенти