• New
Аудиомикшер Facmogu 3,5 мм, 2 входа, 1 Изход / 1 Вход, 2 изхода, Аудиоразветвитель, Превключвател с Един бутон за Изключване на звука, Двухпозиционный Ключ, Кутия за Ръчен из?

Аудиомикшер Facmogu 3,5 мм, 2 входа, 1 Изход / 1 Вход, 2 изхода, Аудиоразветвитель, Превключвател с Един бутон за Изключване на

BGN 2.33

✨【2-портов аудиовыключатель 3,5 мм】 - Този прост инструмент улеснява превключване между два източникаНачин 1 : Включете 2 аудио системи к (вход/ изход) 1 и (вход / изход) 2 използвайте превключвател 1/2 за получаване на изходния сигнал; Начин за 2 : Свържете аудио системата на автомобила до входа / изхода, изберете аудио изход между (вход / изход) 1 и (вход / изход) 2. ✨【 Не изисква външно захранване】 - Просто щепсела и да играе, за което не се изисква външен източник на захранване, което позволява лесно да слушате музика.И това по никакъв начин няма да се отрази на качеството на звука. Забележка : едновременно отпечатана само един звук (можете да превключвате между два аудио). ✨【Бутон за изключване на звука на един бутон】 - Аудиовыключатель, оборудван с функция за изключване на звука на един бутон, който позволява бързо да се спре възпроизвеждането.Тази конструкция за изключване на звука с един бутон е много удобен и е полезна при специални условия, той е отличен за временно спиране на звука. ✨【Широка съвместимост】 - Аудиовыключатель поддържа повечето аудио устройства с 3.5 мм, като мобилни телефони, слушалки, PC, MP3 / MP4, игрови конзоли и т. С помощта на този аудиопереключателя ще можете лесно и бързо да превключвате между PC и Mac, за получаване на звук или при необходимост от смяна на компютърен звук със слушалки на динамиката и обратно. ✨【Материал премиум-клас Метод 2 : Свържете аудиосигнал до входа / изхода, изберете аудио изход между (вход / изход) 1 и (вход / изход) 2. ✨【 Не изисква външно захранване】 - Просто щепсела и да играе, за което не се изисква външен източник на захранване, което позволява лесно да слушате музика.И това по никакъв начин няма да се отрази на качеството на звука. Забележка : едновременно отпечатана само един звук (можете да превключвате между два аудио). ✨【Бутон за изключване на звука на един бутон】 - Аудиовыключатель, оборудван с функция за изключване на звука на един бутон, който позволява бързо да се спре възпроизвеждането.Тази конструкция за изключване на звука с един бутон е много удобен и е полезна при специални условия, той е отличен за временно спиране на звука. ✨【Широка съвместимост】 - Аудиовыключатель поддържа повечето аудио устройства с 3.5 мм, като мобилни телефони, слушалки, PC, MP3 / MP4, игрови конзоли и т. С помощта на този аудиопереключателя ще можете лесно и бързо да превключвате между PC и Mac, за получаване на звук или при необходимост от смяна на компютърен звук със слушалки на динамиката и обратно.

Спецификация

Избор на клиенти