• New
LUOFDCLDDD Парапети За Баня, Парапети За Тоалетната чиния, Дръжката За Подкрепа Баня, Тоалетна, Кухня, Стълбищни Парапети, Парапети За Душата, устойчива на плъзгане Дръж?

LUOFDCLDDD Парапети За Баня, Парапети За Тоалетната чиния, Дръжката За Подкрепа Баня, Тоалетна, Кухня, Стълбищни Парапети, Парапети

BGN 3.00

Благодарение на дръжката Осигурява безопасността на ръкохватки в банята, вана, душ и тоалетна (Здрава и сигурна) Сверхпрочная конструкция осигурява висока товароносимост. Максималната товароносимост е до 400 кг!Тези подлакътници имат канали, които осигуряват текстурированную повърхност за по-добро сцепление с мокри ръце, което ги прави идеални за Тоалетни, бани и душ кабини. (Висока стабилност) Груби материали и надежден монтаж осигуряват безопасност. 100% Устойчивост на корозия, се Запазва за дълго време!Изработен е от неръждаема стомана, никога не ръждясва, экологичен. (Мултифункционален определяне) на Нашия парапет за вана - това е не само безопасна укрепване дръжка, но и държач за кърпи!Той може да замени вашата Кърпа, хавлия или дрехи в банята!Това може да бъде Закачалка за дрехи в Вашата коридора и спалнята. (Предимства) Ние използваме нержавеющую стомана за осигуряване на водонепропускливост на Нашите продукти и защита от ръжда.Скритите винтове, красив и ергономичен дизайн, придават на стената с помощта на винтове.Благодарение на дръжката Осигурява безопасността на ръкохватки в банята, вана, душ и тоалетна. (Здрава и сигурна) Сверхпрочная конструкция осигурява висока товароносимост. Максималната товароносимост е до 400 кг!Тези подлакътници имат канали, които осигуряват текстурированную повърхност за по-добро сцепление с мокри ръце, което ги прави идеални за Тоалетни, бани и душ кабини. (Висока стабилност) Груби материали и надежден монтаж осигуряват безопасност. 100% Устойчивост на корозия, се Запазва за дълго време!Изработен е от неръждаема стомана, никога не ръждясва, экологичен. (Мултифункционален определяне) на Нашия парапет за вана - това е не само безопасна укрепване дръжка, но и държач за кърпи!Той може да замени вашата Кърпа, хавлия или дрехи в банята!Това може да бъде Закачалка за дрехи в Вашата коридора и спалнята. (Предимства) Ние използваме нержавеющую стомана за осигуряване на водонепропускливост на Нашите продукти и защита от ръжда.Скритите винтове, красив и ергономичен дизайн, придават на стената с помощта на винтове.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.

Спецификация

Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Size:
250Mm , 300Mm , 350Mm , 400Mm
Installation Method:
Punching
Surface Treatment:
Beautiful Visual Appearance, High Cost Performance, Easy Installation, High Temperature Resistance, and Rich
Cleaning Method:
Wipe with a Cloth, Fast, Clean, to Create a Comfortable and Warm Environment for You .
Applicable People:
Old People, Disabled People, Pregnant Women, Children .
Package Included:
1

Избор на клиенти