• New
BWFY Коледна Украса с Джуджетата, 2 опаковки, Шведски Плюшени Джуджета, Ръчно изработени, Скандинавски Санта Елфи, Коледни Маса, на много нива Тава, Украшение, Скандин?

BWFY Коледна Украса с Джуджетата, 2 опаковки, Шведски Плюшени Джуджета, Ръчно изработени, Скандинавски Санта Елфи, Коледни Маса,

BGN 2.33

ОРИГИНАЛЕН ДИЗАЙН - Уникален дизайн на Gnome е впечатляващ и различен от другите-често срещаните стилове на пазараОТЛИЧНО КАЧЕСТВО на ИЗРАБОТКА - Всеки джудже е изработен от опитни майстори с висококачествени материали, мек филц и приятен на допир.Класически цветове - червено и зелено - изключителни цветове на Коледа, а контрастните цветове придават увереност и енергия.Пози за шапки и ръце, със своите ръце, със собствените си ръце - Тел в ръце и шапки на gnome, могат да се огъват във всяка поза, която ви харесва.Утяжеленное дъното - Утяжеленное основата държи в изправено положение и осигурява идеален размер за монтаж на всяко място.Коледна украса - Създаване на комфортна и приказна атмосфера в помещението и изненада за вас и вашето семейство весела Коледа. ?【Уникални коледни декорации с джуджетата】 - Перфектна комбинация на класически реставрирани зеленобородых джуджета и сладък животни-джуджета, уникален стил ще донесе семейно щастие.Техните брадата, ръцете, шапки, коледни топки, свирки и форми ясно подчертават коледна тематика и празнично настроение.От тях се получават най-добрите плюшени коледни подаръци за джуджетата. ?【Качествени материали и ръчно изработени】 - Всички коледни джуджета са направени от професионални майстори.Капачка е направена от висококачествен трикотажного материал, който е екологично чист.На дъното На изля пясък, за да коледен гномик стабилно стоеше сам по себе си и не опрокидывался.Материал удобен, мек, пухкав и леко пришита. нетоксичен, безвкусен и е безвреден за деца. ?【Персонализирани дизайн】 - Тази двойка прекрасни декоративни шапки scandinavian gnomes е изработена от памук и тел.шапка и ръце могат да се огъват и се заключва.Вие може да вземе на сладки и интересни пози, за да се направи коледна украса на по-ярки. ?【Коледна украса с джуджетата за помещения】 - Декорирайте стаята си тези плюшени комплекти с джуджетата и ги поставете на масата, тумбочках, диференцирани подносах, дивани, библиотеки шкафове, рафтове, маси от заведения за хранене, нощни тумбочках, коледни елках и т. за Да добавите празнична атмосфера и да донесе любов и щастие. ?【Забележка И поддръжка на】 gnome се свива по време на опаковането и доставката, моля, помогнете да променят формата и коригиране на дъното, така че то постоянно се прекратяват.Ако имате някакво недоволство продукт или някакви въпроси или предложения, моля не се колебайте да се свържете с нас ние незабавно ще ви отговорим. ?【Уникални коледни декорации с джуджетата】 - Перфектна комбинация на класически реставрирани зеленобородых джуджета и сладък животни-джуджета, уникален стил ще донесе семейно щастие.Техните брадата, ръцете, шапки, коледни топки, свирки и форми ясно подчертават коледна тематика и празнично настроение.

Спецификация

Избор на клиенти