• New
Комплект от 3 Свещници с красиви гъби CHUNCHE, Свещници за централната украса на масата, Декоративна поставка за чаени свещи, Обетные свещи, Подходящи за декор на ферме?

Комплект от 3 Свещници с красиви гъби CHUNCHE, Свещници за централната украса на масата, Декоративна поставка за чаени свещи, Обетные

BGN 0.67

3 грибовидных свещник в комплект с две прозрачни подложки, които се използват за регулиране на вътрешната височина на резервиранетоВисочина на притежателя е 2.3 инча (5,8 см), а диаметърът на отворите за свещите - 1,6 инча (4,3 см).Материал : Изработен от нетоксичен и здрава смола, изцяло ръчна изработка и е боядисан в цвета на ръчно изработени. ? Предпоставка включва в себе си и размери : 3 грибовидных свещник в комплект с две прозрачни подложки, които се използват за регулиране на вътрешната височина на резервирането.Височина на притежателя е 2.3 инча (5,8 cm), диаметър на отвора за свещи - 1,6 инча (4,3 cm), дълбочина - 0,9 инча (2,3 см). ? Висококачествен материал : Изработен от нетоксичен и здрава смола, напълно е изработен ръчно и е боядисан в цвят.Той е проектиран така, че да бъде достатъчно твърд и дебел, за да се предотврати прегряване, напукване и сдувание от вятъра.Той е безопасен за използване на закрито и във вътрешния двор, а неговият уникален дизайн е изпълнен в селски, природен газ и горското стил на домашен интериор. ? Се поддържат от свещи, от няколко типа : свещник подходящ за свещи са ръчно изработени, обетных свещи, беспламенных led лампи и свещи tealight. ?Прекрасни Декорации : Гъбични свещници са идеални за декора на вили и частни домове.Неговото топло сияние създава романтична и приказна атмосфера, което го прави изискан и за декорация на двор, маси, годишнини. ?ПОДАРЪЦИ и УСЛУГИ : Идеален подарък за семейството, приятелите, децата си за Коледа, Нова година, сватба парти и други фестивали.Ако имате някакво оплакване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим за вас. ? Предпоставка включва в себе си и размери : 3 грибовидных свещник в комплект с две прозрачни подложки, които се използват за регулиране на вътрешната височина на резервирането.

Спецификация

Избор на клиенти