• New
Пистолет за Тафтинга 2 в 1, Стартов Комплект за Рязане на Ворсового кърпичка с линия, Нов Модернизиран Електрически Комплект за Тафтинга Килими за Производство на К?

Пистолет за Тафтинга 2 в 1, Стартов Комплект за Рязане на Ворсового кърпичка с линия, Нов Модернизиран Електрически Комплект за

BGN 1.67

【Обновен дизайн】 Нов пистолет за тафтинга килими с вграден мотор и шестернями прави машината по-стегната и по-безопасноТова също така предотвратява заплитане на вълнена прежда в шестеренках. идеален за начинаещи, лесен за усвояване и с удоволствие прекарва време за поделками. 【Пистолет за тафтинга 2 в 1】 Определени за тафтинга има функция "петлевый купчина" и "отрезной дрямка".Можете да промените фигура по своему, вместо прорезна ворсорез на околовръстния ворсорез в продължение на няколко минути.Това ви позволява по свое желание да променят фигура на вашия любим човек килим. 【Високоефективен Тафтинг】 Пистолет за почистване на нпд може да работи със скорост 5-40 шевове в секунда, а височина на власинките на килима може да се регулира в рамките на 7-19 мм. В 80-150 пъти по-ефективни, което спестява повече труд и време, отколкото щанцоване ръчно. 【Гъвкаво използване на】 Комплект килим на пистолета дава възможност за регулиране на скорост и височина на власинките е необходимо, лесен за работа и научаване.

Спецификация

Избор на клиенти