• New
Комплект маслени бои на Направи си сам с Номера за Начинаещи Възрастни 16x20 см - Селски Трактор Брюкселски, Рисуване Четки, Коледен Декор, Подаръци (Без Рамка)

Комплект маслени бои на Направи си сам с Номера за Начинаещи Възрастни 16x20 см - Селски Трактор Брюкселски, Рисуване Четки, Коледен

BGN 1.00

Не е завършен -Комплект за colorization номера не е завършена, трябва да се цветове за себе сиГотов размер - 16x20 см.Как да се направи - трябва Да се съпоставят стаи боя и рисунки върху платно, да се боя.Лесни за следване - всеки може да стане художник с инструкциите на производителя.Идеален и за възрастни, които имат търпение и време, за начинаещи.Дигитална картина с маслени бои, в рамката - Това е цифрова картина с маслени бои в рамка (вътрешна дървена рамка), тя може да бъде окачен директно на стената.Комплектът включва -1 бр. предварително отпечатани канава платно (с рамка) 1 комплект акрилни бои, 1 комплект четки (висококачествени четки за рисуване 3 размера).Много е идеално за декорация на стените в стаята.Подарък за вашите близки и приятели, на признателност или колекция.Просто, фондация не е необходимо.Инструкция за рисуване по номера : 1. Дигитална картина с маслени бои, всяко число съответства определен цвят, преди боядисване може да се намери съответния цифров цвят. В съответствие с различните области на фигурата изсипва се в подходящ цвят, в пигмент не трябва да се добавя вода, нанесете боя възможно най-дебел.As различна област с различен цвят, за да се избегне объркване в цвят и външен вид, моля, измийте четката преди промяната на цвета. Пигмент със силно покритие.Ако случайно сте нарисували погрешно, можете да изчакате, докато цвета изсъхва директно с правилно да нанесете боя. Този комплект за рисуване с маслени бои със собствените си ръце е подходящ за деца на възраст над 6 години и възрастни.Не може да има, поставете далеч от бебето, когато тя няма да може да го хване. Измийте с четка в края на всеки ден или промяна на цвета.

Спецификация

Избор на клиенти