• New
Led Светлини за салон, 4 БР Безжични led Фенер за интериора на колата, 7 Цвята осветление на Купето на Автомобила, Осветление на атмосферата на Автомобила, USB Акумулатор?

Led Светлини за салон, 4 БР Безжични led Фенер за интериора на колата, 7 Цвята осветление на Купето на Автомобила, Осветление на

BGN 9.49

【УНИКАЛЕН дизайн】 Led светлини Дизайн на вътрешното докосване на ключа, предаде осветление на един ключВижте през прозрачни капака, за да види на светлината, а не ослепителен.Вградени 6 топки led лампи с висока яркост осигуряват ясна и лесно търсене осветление.(Забележка : Моля, включете USB кабел за данни, за да се зарежда преди да се използва.Тъй като до выключателю могат да се докоснат по време на транспортиране). 【БЕЗЖИЧНИ лампи помощно осветление засилва атмосферата, може да се използва като помощно осветление, атмосферния осветление.(Можете да прегледате видео уроци за използване на ефекта за картина). 【Лесен за ИНСТАЛИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ】 : Първо просто отклейте двупосочна лента за всяка лента и я залепете на едно място.След това леко се прикрепва лампа с помощта на магнит, за да завършите инсталацията и фиксация.Натиснете и задръжте средната част в рамките на 1-2 секунди, за да се плавно включване / изключване на светлина, както и промяна на цвета при всеки допир до средната част. прост дизайн, за да придават на вашия автомобил красив, екзотичен и романтичен интериор. 【Магнитен дизайн】 Безжични led осветителни тела за интериора на колата закрепени с помощта на стикери и магнитни ютия, можете да поставите led автомобилни плафониери навсякъде по своему, магнитна фиксиране позволява лесно да правите снимки и се зарежда. 【Широко приложение】 led сензорни светлини могат да бъдат монтирани в най-тъмните места, като например кутии за съхранение, подлакътници, вратата на колата, ъгли седалки и т. Не са само за автомобили, мека и не бликующие тела, но и за нощни осветителни тела, гардеробных осветителни тела, лампи за четене, фенери за раници, вело светлини, могат да бъдат поставени на всяко място в стаята, те могат да се отразят всяко тъмно място.Led светлини за салон, 4 бр. безжични led фенер за интериора на колата, 7 цвята осветление на купето на автомобила, осветление на атмосферата на автомобила, Usb-акумулаторна лампа за четене в купето, преносими led светлини за автомобил ➤ Магнитна USB-акумулаторна автомобилна led сензорна лампа, автомобили мини-лампа за четене, допълнително осветление допълва атмосферата.

Спецификация

Избор на клиенти