• New
Подарък Кутия за млечните зъби, за момчета и Момичета, Комплект за Първа Зубика и Навийте на Слон, За Спомен, Подаръци за Рожден ден и Коледа (Сребрист)

Подарък Кутия за млечните зъби, за момчета и Момичета, Комплект за Първа Зубика и Навийте на Слон, За Спомен, Подаръци за Рожден

BGN 8.22

☀ ВАШЕТО ДЕТЕ ЩЕ БЪДЕ В СТРАХОПОЧИТАНИЕ ОТ СЛОН!Търсите сладък подарък за тези, които залитат зъби?Тази паста за кутия за деца - идеален подарък за рожден ден, прием в училище, кръщение или просто за забавление ➤ Висококачествен материал : цинк сплав с цветен надпис във формата на слон, без ръжда и избледняване. Размер на КУТИИ за подаръци : 2,4 x 1,6 x 1,2 см; Тегло нето : 0,55 паунда (0,25 кг). ➤ Здрав отвътре : черно кадифе вътре, за да се позиционираме на първата къдря и първия зъб на паметта. Забележка : Препоръчително е да оформите кутията на паметта плоска. ➤ КОМПЛЕКТ от 2 елемента : В него влизат две кутии за спомен, една от които се използва за запазване на загубени зъби, а другият - за съхранение на пъпната връв и навийте.Спецификация : Име : Кутия за зъби Материал : цинк сплав Приложимо възраст : за деца (4-6 години) Цвят : сребърен Размер : 2,4x1,6x1,2 инча нето Тегло : около 0,25 кг Опаковка : Цветна кутия Опаковъчен лист : 1 x спомен за млечни зубах1 x спомен за детските локонах Методи за услуга : 1.

Спецификация

Name:
Tooth Box
Material:
Zinc Alloy
Applicable age:
Children (4-6 years old)
Colour:
Silver
Size:
2.4x1.6x1.2inch
Net weight:
about 0.25KG
Packing:
Color box
Packing List:
1 x Baby tooth keepsake:
1 x Baby curl keepsake:
Maintenance Methods:
1. Please clean the box with a soft, dry cloth:
2. No need to wash black lint inside:
After-Sale Service:
If you are not satisfied with the product, please feel free to contact the seller, we will serve you wholeheartedly

Избор на клиенти