• New
Контролер Аксесоари със собствените си ръце, Аксесоари Собствените си Ръце, По-Съвместим Контролер Подмяна на Материал на Корпуса Abs Точен Шивашки за контролер Ps5 (?

Контролер Аксесоари със собствените си ръце, Аксесоари Собствените си Ръце, По-Съвместим Контролер Подмяна на Материал на Корпуса

BGN 33.13

【Здрав материал】 е Изработен от висококачествена ABS-материал, този преносим калъф, твърд и издръжлив, че може да удължи живота на вашия хардуер 【Високо спазването на】 Точен шивашки, 100% в съответствие с оригинален размер, изработена по поръчка, който е идеален за вашия геймпаду. 【Аксесоари за геймъри】 Аксесоари са проектирани в съответствие с геймпадом, която е по-съвместима, подходящ за контролер Ps5 (не включително електронна част). 【Следпродажбено обслужване】 и Перфектно сервизно обслужване, доставчиците предоставят продукти директно. 【ПРИЛОЖИМО ОБЕКТ】 Бутон игрален контролер, инсталирана за да играете игри. Аксесоари са проектирани в съответствие с геймпадом, която е по-съвместима, подходящ за контролер PS5 (не включително електронна част). Точно шивашки, 100% в съответствие с оригинален размер, изработена по поръчка, който е идеален за вашия геймпаду. Изработен от висококачествен ABS-материал, този преносим калъф трайни, което удължава живота на оборудването.

Спецификация

Item Type:
Controller Replacement Accessories
Material:
ABS
Compatible:
For PS5 Controller
Package List:
1 x Shell:
16 x Replacement Button:

Избор на клиенти