• New
SURURA Мъжки Кожен Портфейл, Чанта за лаптоп, Чанта-Месинджър от Естествена кожа, Бизнес Офис, Колеж, Пътуване, Почивните дни (Цвят: A)

SURURA Мъжки Кожен Портфейл, Чанта за лаптоп, Чанта-Месинджър от Естествена кожа, Бизнес Офис, Колеж, Пътуване, Почивните дни (Цвят:

BGN 21.95

КожаДържава, както е посочено друго. ❤ Точно подсилена дръжка, армировка от стоманена тел от 6 нишки, по-строги стандарти, готови детайли на продукта могат да издържат тест, висококачествени маркови кука, от висок клас кука, ламинирано с галванично покритие. ❤ Портфейл с отделения ще съдържа нещата си в ред.В него могат да се настанят 14-инчов лаптоп, мобилен телефон, паспорт, портфейл и книги.До него лесно да получите достъп и лесно да намерите това, което искате. ❤ Голяма резервоарът е разумно да се разделят, вътрешна резервоарът е ясно разделени елементи лесно се категоризират, както и да пътуват по-удобно.Светкавица има блестяща текстура, и си удобен за хващане.Фурнитурная обтегач лесно да се обработва и се използва. ❤ Удобна подвижна обтегач, фурнитурная обтегач за през рамо, регулируема дължина, лесна и удобна за употреба, износостойкое дъното чанти, изящна изработка, здравина и издръжливост, като общото чувство за йерархия. ❤ Гъвкава и приятна на допир ръка, липсата на деформация при замешивании, усещането за комфорт в ръката супер влакна, гладка и твърда, удобно захващане снимающий натиск на ръцете.Държава, както е посочено друго. ❤ Точно подсилена дръжка, армировка от стоманена тел от 6 нишки, по-строги стандарти, готови детайли на продукта могат да издържат тест, висококачествени маркови кука, от висок клас кука, ламинирано с галванично покритие. ❤ Портфейл с отделения ще съдържа нещата си в ред.

Спецификация

Избор на клиенти