• New
Детски басейн, Преносим през Цялата Детски басейн, Открит Голям Семеен салон-басейн, вещи от първа необходимост за летни забавления, Супер Мек Надуваем Детски басе?

Детски басейн, Преносим през Цялата Детски басейн, Открит Голям Семеен салон-басейн, вещи от първа необходимост за летни забавления,

BGN 0.33

Тя е изработена от дебела, безопасно и екологично чист PVC-материал, устойчив на многократни екструдиране, водоустойчива и износостойкогоТя е изработена от дебела, безопасно и екологично чист PVC-материал, устойчив на многократни екструдиране, водоустойчива и износостойкого.Сверхмягкий надуваем басейн е предпазна бариера за деца, което позволява на децата да играят по-щастливо, а на родителите - по-спокойни.Удобна при съхранение и переноске, преносима и лека, тя просто е необходимо, за летните забавления в задния двор.Когато искате да използвате този детски басейн, закрит и открит басейни, могат бързо да се издуват и много лесно да се създаде.Водата може да се съхранява след пълнене, този син басейн може да се използва за баня, плаж, езеро и т. Характеристика : 1. Тя е изработена от дебела, безопасно и екологично чист PVC материал, който издържа на многократна экструзию, водоустойчив и устойчив на абразия. Супер мек надуваем басейн е предпазна бариера за деца, което позволява на децата да играят по-щастливо, а на родителите - по-спокойни. Лесно се съхранява и транспортира, преносим и лек, това е задължително условие, за летните забавления в задния двор.

Спецификация

Item Type:
Baby Pool
Material:
PVC
Color:
Blue
#1:
90cm/35.4in
#2:
120cm/47.2in
#3:
150cm/59.0in
Package List:
1 x Baby Pool:
Note:
Please allow error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

Избор на клиенти